61395  9. 6. 2016 21:34:14 - emma65

Tehotenstvo?

Dobry den, mam 21 a chcela by som sa informovat. Uz dva krat po sebe som mala v den menstruacie velmi slabe spinenie a trosku krvi, a trvalo to len 3 dni. Myslela som ze som tehu, robila som si 3 testy a vsetky boli negat. Posledna takato menstruacia alebo lepsie povedane spinenie som mala od 27-29 maja, a 31 maja sme sa naplno milovali bez ochrany ( priatel prisiel po 2 tyzdnoch z prace ) a stym, ze sa do mna priatel urobi a takto sme to robili kazdy jeden den az do 4 juna. Od toho 31 maja pocitujem jemne pichanie v podrusku alebo skor take slabe tlaky kazdy den niekolkokrat. Chcem sa opytat ci ide o uhniezdovanie, a ci predosle kratke trvanie ms nieje predzvestou nejakej poruchy. Totizto som schudla 6 kil tak som aj chcela vediet ci to nesuvisi stym. Velmi by ma zaujimalo ci to pichanie v podbrusku nesuvisi s uhniezdovanim. Test si este robit nechcem aby som nebola sklamana ked tam tu druhu ciarocku neuvidim. Podla spravnosti by som mala dostat menstruaciu az o 14 dni,a to dovtedy nevydrzim cakat. Tak aspon touto cestou sa vas opytat a velni pekne poprosit o radu. Babatko by sme si velmi prijali a stale nad tym rozmyslam uz ani pomaly nespim. za co najrychlejsie vyjadrenie vopred dakujem.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, určitě to píchání v podbřišku není projevem uhnizďování. Protože udáváte, že ho pociťujete od 31.5., tedy ode dne styku. K uhnizďování však dochází nejdříve za 7 dní od styku, nějakou dobu trvá, než se vajíčko do dělohy dostane.
Co se týká slabší menstruace, opravdu může být příčina v úbytku hmotnosti.

Komentáře uživatelů ...

emma65
9. 6. 2016 21:51:18
A ako dlho moze trvat to uhniezdovanie? Zajtra rano by to bol 10 den, moze mi test uz ukazat pravdu?
MUDr.Ciefova [Internista]
10. 6. 2016 9:04:30
Touto dobou by teprve uhnizďování začalo. Takže testy budou negativní vzhledem k nízkým hodnotám hCG. Vydrzte s testem až když Vám vynechá menstruace. Dříve to nemá cenu.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk