61477  15. 6. 2016 17:06:05 - Nikto8

Nemám výron semena

Dobrý den, mam 14 rokov, masturbujem už od škôlky, (nahodne objavenie masturbacie). Masturboval som asi 7 rokov tak, že som sa šúchal o postel... Myslím, že sa to dá nazvať masturbácia, kedže je to rovnaký pocit, ako keď si to urobím rukou. Teraz už masturbujem rukou, no za posledný mesiac som si všimol stratu semena. Dal som si týždennú pauzu, no potom bola aj tak iba kvapka.. Prosím o pomoc, dakujem vopred..

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nemyslím si, že by to mohol byť problém, ktorý by sa mal riešiť u lekára. Vzhľadom k vášmu veku, kedy ešte hormonálna hladina zďaleka nie je v rovnováhe, je tento stav normálny. Doporučujem sa venovať i iným činnostiam ako denne masturbovať. Verím, že časom sa to spraví a vše bude tak ako má byť. Ste príliž mladý na to, aby ste ejakulovať neviem aké množstvo ejakulátu.

Komentáře uživatelů ...

Jarda1
15. 6. 2016 19:15:11
Přijde mi, že dnes dost i dětí před pubertou masturbuje jen proto, že o tom četly nebo jim někdo o tom pověděl, ale fakticky tu potřebu ještě nemají. Dívky jsou vyspělé dřív, zde mi masturbace ve 14 přijde jako nanejvýš vhodná. U kluka, který nemá ejakulaci, tak by bylo vhodné zatím počkat. Prostě nějaký čas bych masturbaci vysadil, spíš sledoval, kdy přijde noční poluce. A pak teprve začínal. Běžné je, že masturbují malé děti, ale za normální situace s tím samy přestanou někdy v 6 letech a pak znovu až v pubertě. U chlapců mi přijde vhodné s tím začít, až když to je s ejakulací, do té doby to je na úrovni té dětské masturbace.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie