61497  17. 6. 2016 14:11:17 - lenka17

Bolesti prsníkov

Dobrý den..
Mam bolesti prsníkov taka tupa bolesť tam kde končí kostica podprsenky až pod pazuchou ma to začne bolieť zabolí a prestane..nič som si tam nenahmatala bolí ma aj dosť chrbat neustále nosím 7kg syna na rukach prekladam a 17kg dcéru pomáham do vane pri kupani adt...kupila som si nosič na malého a vtedy ma začal bolieť ten chrbať a potom aj tie prsníky...normálne ma zabolí v lopatke a bolesť akokeby šla do toho miesta v prsníku...inokedy začne bolieť v prsníku alebo v podpazuší..jeden den to bolo citlivé i na dotyk druhý den už zase nie...gynekolog mi povedal že tam nič nevidí, odporučil ma na sono prsníkov čoho sa strašne bojím no termín už mam...nakazal mi kupiť si mastodynon ale začať užívať až ked bude mať výsledok zo sona že tam nič nie je..moja otázka či to teda môže byť ozaj od tej chrbtice mam skoliozu čiže krivu chrbticu a občas ma bolieva hlavne v oblasti pravej lopatky dakujem

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, dle mého názoru z Vašeho popisu máte skřípnutý mezižeberní nerv. Pokud kojíte, je léčba omezená, max.paracetamol na bolest, a ev.rehabilitace. Pokud nekojíte, podávají se léky na uvolnění svalstva.
Teplo dělá taky dobře (teplé koupele). Postupně se to samo uvolní, ale je potřeba přestat tahat těžké věci, což s dítětem jde hůř.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky