61672  28. 6. 2016 17:26:10 - VoodooX

Přiškrcená kůže po obřízce

Dobrý den.
Jsem už rok po obřízce, a pořád mě trápí jakoby přiškrcená kůže po stezích. Jsou o trošku citlivější než žalud, ale vadí mi tam. Dokonce se bojím ukázat to přítelkyni. Nevím co s tím mám dělat.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Přiškrcená kůže po obřízce

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dobrý deň, je to len kozmetická vada krásy. Pokiaľ by ste to chcel riešiť, tak musíte za lekárom a plastická chirurgia, by vám s týmto malým "problémom" mala adekvátne pomocť a vyriešiť ho. Na funkčnosť to nemá ale žiadny vplyv. Takže pohlavnému životu sa rozhodne vyhýbať nemusíte. Nik nie je dokonalý!!! :-)

Komentáře uživatelů ...

Bader
28. 6. 2016 22:19:24
Máte pravdu... trochu to "nedoliečene" vyzerá. Vzhľadom k tomu, že ste rok po operácií nedajú sa čakať nejaké zmeny. V praktickom živote vám to však vadiť nebude. Skôr pôjde o estetický problém. Asi by som vyhľadal plastického chirurga, nechal si vysvetliť možnosti a dobre zvážil akýkoľvek zásah.Nie je isté ako bude výsledok vyzerať. Vyhľadajte ozaj odborníka a dôkladne sa poraďte. A ak môžem je mi jasné, že je to chúlostivý problém, ale partnerke by ste sa venovať mohol. Prekonajte svoje obavy neukracujte sa vy ani ju o príjemné veci. Myslím, že si to vôbec nemusí všimnúť a určite nebude robiť rozbor čo a ako vyzerá. Nakoniec sa rozhodnete, že to necháte tak... pretože "perličky" na takomto mieste môžu byť výhodou.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot