61771  2. 7. 2016 20:35:08 - Joker1302

Stavy úzkosti

Pred rokom som mal silne záchvaty pri kt som nemohol dýchať pálilo ma celé telo nevedel som ovládať ruky ani nohy ani poriadne hovoriť bok som asi 30krat na pohotovosti kde mi dali apaurín a magnezium do žili pár krát ma brala záchranka bral som množstvo liekov všetky vyšetrenia boli ok aj magn.rezonancia pomáhal mi helex a neuról pól roka bolo dobre a teraz mam znova často stavy úzkosti a neviem bez neuroluuuu fungovať som v zahraničí a zásoby sa mi míňajú tažko ho zháňam no doma na SVK ho dokážem za peniažky zohnať neviem ako sa toho zbaviť som ozaj zúfalý tajne ho beriem aby si to v práci a známy nevšimli potrebujem ozaj pomoc

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, sám si přiznáváte, že potřebujete pomoc, tak ji vyhledejte! Braní neurolu v normálních dávkách není nebezpečné a ani s za to nemusíte stydět. I v cizině určitě existují jeho lékové ekvivalenty, jen nepředpokládám, že jsou volně dostupné v prodeji.
Nejlepší bude navštívit odborníka, který vám kromě psychologické pomoci může léky i předepisovat. Úzkosti je potřeba řešit s odborníkem, ne samoléčbou!

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy