61797  4. 7. 2016 10:53:43 - pepee0

Naprávanie krku

Dobrý deň,
už som asi tri mesiace po naprávaní krku, ale stále je citivý napr. pri záťaží. Bola som u takého súkromného doktora, ktorý ma ako keby takú mini kliniku a venuje ssa chrbtici masážam atd. Chcela by som sa opýtať, kolko bude ten krk taký citlivý a či ešte niekedy bude taký ako keby nebol naprávaný taky na 100% funkčný??? Neviem prečo som mala vyskočené stavce, lebo som nemala žaidny úraz ani nič len ma strašne bolela hlava v zadu a rehabilitácie vobec ale vobec nepomáhali. Keď ho niekedy preťaží a začne tak poboievať ae nič hrozné len take nepríjemne tak mám pocit ako keby som mala odpadnúť alebo takej miernej opitosti. Tiež sa chcem opýtať či pálenie v predu na hrudi na lavej strane mohllo byť tiež od krčnej chrbtice?
Ďakujem za odpoveď.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, záleží na příčině toho, proč byly obratle vyskočené, pokud je příčinou slabší a nestabilní vazivo kolem páteře, pak obtíže mohou přetrvávat.
Bolesti na hrudi bývají spíše od hrudní páteře než od krční.

Komentáře uživatelů ...

pepee0
4. 7. 2016 11:39:20
A ešte by som sa chcela opýtať, či môže mať človek v 20-tich rokoch chronický únavovy syndrom? Mala som ťažšie psychické obdobie trvajúce asi tak 5-6 mesiacov a teraz pociťujem stále ospalosť. Alebo to môže byť od krku?
MUDr.Ciefova [Internista]
5. 7. 2016 12:12:15
Chronický únavový syndrom se může vyskytnout v kterémkoliv věku. Pokud však předcházelo dlouhodobější stresové období, bude to následek toho.