62023  14. 7. 2016 17:48:29 - magdalenka1223

Môžem otehotnieť?

Dobrý deň. S priateľom sme mali pohlavný styk, pri ktorom sme použili kondóm. Po celom sexuálnom akte sme si všimli, že mu kondóm ostal v mojej pošve.Nebol myslím veľmi hlboko a dal sa s prstami vybrať. No keď sme ho vybrali bol prázdny. Čas z neho som však mala na nohách a preto sa bojíme, čo z toho bude. V tom čase som mala posledný deň ovulácie. Je možné aby som z toho otehotnela ? Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ je šanca, že by spermie z neho vytiekli, užite tabletku "PO". Dostanete ju kúpiť bez receptu.

Komentáře uživatelů ...

Bader
14. 7. 2016 20:10:26
Je tu určité riziko....bola ste na konci svojich plodných dní... takže "stiahnutý" kondóm nebol bezpečný - nechránil.
Jarda1
14. 7. 2016 20:27:47
Váš přítel by měl vědět, jestli ejakuloval, když byl penis v pochvě a nebo až po jeho vytažení. Někdy např. ženě nevyhovuje vytékající sperma a muž včas penis vytáhne ven a vystříkne do kapesníčku ap. Toto se ale dělává, když je soulož bez kondomu. Navíc i předtím z přeejakulační tekutiny by tam spermie být mohly, myslím. Přijde mi, že šlo o nechráněný styk. Na druhou stranu plodnost mužů celkově je nízká, snížená je i u žen, pravděpodobnost otěhotnění z jednoho styku není tak vysoká, nicméně existuje. Období ovulace to pochopitelně zvyšuje.
magdalenka1223
16. 7. 2016 16:37:07
Ejakulace prebehla vo vnutri pošvy. Následne sme ostali v spojenej polohe ešte niekolko minut až tak sme sa oddelili. V tom sme si všimli chýbajuci kondom, ktorý ostal vo mne. Jeho čast vsak bola na okraji a preto sa dal vytiahnut volne prstami von. Preto chceme vediet ci aj v takomto pripade je nieco mozne.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk