62116  18. 7. 2016 19:51:35 - AjTakeSaStava

Pohlavný styk

Dobrý večer chcela som sa informovať, v prípade ak ja som mesiac nebrala antikoncepciu, ja aj priateľ sme tuhý fajčiari, 5hodín pred aktom sme boli opití, je možné že by som po tom ako sa nechtiac do mňa spravil otehotnela? Myslím že som všetko vytlačila. Escepalle si dovoliť nemožem (zo zdravotných dôvodov). Je nejaká rada aby som neotehotnela? Aký je asi percentualny odhad tehotenstva? Od piatku začínam brať HAK ďalej, mala dom operaciu preto bolo nutné ju vysadiť. Vďaka za odpoveď.

MUDr.Ciefova   MUDr.Ciefova [Internista]
Dobrý den, došlo k nechráněnému styku, a to, jestli jste kuřáci, a jestli jste byli opilí, to neovlivní. Samozřejmě se stává, že spermie bývají línější, ale ona k oplodnění stačí jen jedna.
Proto taky nepomůže ani to, když jak píšete, myslíte, že jste všechno vytlačila (ono to snad ani nejde).
Jestli jste měla nebo neměla plodné dny se říct nedá, vzhledem k tomu, že jste po vysazení antikoncepce. Procentuální odhad také nelze říct, protože opravdu záleží na mnoha faktorech. Šance tam však je.
I tak, počkala bych na příchod menstruace (stejně budete začínat brát antikoncepci, a aby byla hned účinná, začíná se s prvním dnem menstruace; nedoporučuji od pátku, dokud nebude vyloučené možné těhotenství ). Pokud ms nedorazí, udělejte si těhotenský test.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie