62141  19. 7. 2016 22:08:33 - Samo09876543

Veľkosť penisu, erekcia

Zdravím,
mám 13 rokov 176 cm A 62 kg, chcem sa spýtať na priemernú veľkosť penisu u 13-14 ročných v normálnom stave mám dĺžku penisu 7cm a pri erekciu 13,5cmale keď ejakulujem tak nestriekam biele a husté ale riedke a priesvitné.Čím to môže byť? A chcel by som vedieť tú priemernú dĺžku penisu u 13-14 ročných, ochlpenie už mám tak myslím že by som mohol byť dosť vyspelý na normálnu erekciu. A ešte mám taký problém že mám predkožku od žaluďa oddelenú len do polovice, treba podstúpiť chirurgický zákrok?Lebo niekedy pri erekcii to trocha bolí Mám tak že polka je odlepená a polka je prilepená ako s sekundovým lepidlom. Prosím rýchlu odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dobrý deň, treba si v prvom rade uvedomiť, že máte LEN 13 rokov. I keď už máte chuť masturbovať a tieto veci už beriete samozrejme, tak veša biologická časť tela, ešte nie je na to plne vybavená a preto ejakulácia je taká aká je. Vekom sa to zmení, to uvidíte aj sám.
Predkožka by mala ísť voľne pretiahnuť cez žaluď penisu, hlavne pri erekcii. Ak to splňuje, žiadne riešenie nie je nutné. Ak nie, tak treba vyhľadať urológa a ten vám na základe vyšetrenia ponúkne možné riešenia. Niekedy postačí špeciálna masť, inokedy je nutný chirurgický zákrok. To sa takto na diaľku nedá jednoznačne povedať.

Komentáře uživatelů ...

Bader
20. 7. 2016 6:42:06
Podľa toho čo píšete a ako sa zdá, že v máte v týchto veciach jasno. Len prosím v 13-tich rokoch nechcite od seba podobné výsledky ako má skoro dospelý, alebo dospelý muž. Počkajte rok a budete so sebou spokojný. Vaša "veľkosť" je absolútne v poriadku a tabuľky pre jednotlivé vekové kategórie neexistujú. Nedajú spraviť pretože dospievanie a rast tela a všetkých orgánov v puberte je absolútne individuálny. Až okolo 17 roku života sa priblížite na tesno ku konečným rozmerom. Takže obavy nemajte. Ak predkožka je prilepéná - máte dve možnosti - riešiť to veľmi pomaly sám a ak nepochodíte pomôže vám urológ. Ak by som mohol poradiť ešte pol roka to skúste sám po dlhšom teplom kúpeli pomaly!!! sťahovať, odkrývať. Po každom milimetri si otvorené miesto potrieť framykoinovou mastičkou.
Samo09876543
20. 7. 2016 11:04:25
Ďakujem. :-)
Jarda1
20. 7. 2016 14:16:18
Tak ho tolik nehoň. Při méně časté ejakulaci bude semeno hustší, pokud to budeš dělat denně, tak tam bude spíš jen prostatický sekret a semena méně. Ve 13 mi nepřijde nutné masturbovat často, v zásadě by stačilo jednou dvakrát za týden, aby se předešlo noční poluci. Jinak jak už bylo zodpovězeno, tak velikost je plně v pořádku, v podstatě by vyhovovalo i u dospělého muže. Žalud bych zkoušel odlepit nejdřív sám, třeba při vanové koupeli nebo i při koupání v bazénu nebo venku si nech předkožku staženou, kam až to jde, delší působení vody by mohlo pomoci k odlepení. Docela bych se nedivil, že najednou pocítíš, že se to uvolnila a předkožka se pak sama stáhne dozadu. Zákroku u lékaře bych se nebál, je to minutová záležitost, trošku to pak může pálit, bolestivosti zákroku jde předejít, když se kůžička natře třeba Emla krémem.
martiinka2
20. 7. 2016 20:26:54
Ahoj, tvoje obavy z velikosti a ejakulace jsou zbytečné. Podle mě máš vše v pořádku a přiměřené věku. Předkožku bych řešila postupným odlepováním ve vaně. Neboj se ono to pomalu půjde. Pokud ne, tak navštiv dětského lékaře a on ti ji uvolní. Pokud se chceš ještě něco zeptat, tak mě klidně kontaktuj na e-mail martiinka2@seznam.cz
m4arek45
26. 7. 2016 0:07:19
Chcem sa sytat kedmam penis v erekcii tak vpoohode pretiahnem predkozku cez zalud ale problem je vtom ze zalud sa zvedssi.Ked si zviknem nosit predkozku stale pretiahnutu cez zalud a ked budem mat penis v erekcii tak bude zalud mensi ?
Jarda1
26. 7. 2016 1:13:38
Zvětšení žaludu při erekci je zcela normální. Předkožku nosí řada mužů trvale staženou vzadu, to není nic neobvyklého. Kůžička nesmí jen vzadu škrtit, nesmí to omezovat krevní oběhe ani odtok lymfy. Pro část mužů není příjemné mít trvale odkrytý žalud, jiní to zas vůbec nevnímají. Z hlediska hygieny to tak je lepší, i když není to nutné. Není nic snažšího než to zkusit s předkožkou vzadu, jen ze začátku bych kontroloval, že nic nebolí ani neotéká a nenechával to přes noc. Po týdnu nošení vzadu během dnes bych to zkusil i v noci, tj. non stop. Velikost žaludu zůstane stejná, pouze to možná opticky vypadá, že při stažené předkožce je větší. Někteří urologové to moc nedoporučují mít trvale odkrytý žalud, jiní to zas pokládají spíš za výhodu, není tu jednotný názor. Já osobně si myslím, že předkožka jako ochrana penisu měla význam leda u lovců, kteří běhali nazí skrz různé houští či vysokou trávu. V dnešní době tu taková ochrana nutná není.
vexl
26. 7. 2016 15:53:38
klhkjh
Trumpet
9. 8. 2016 22:29:48
Mám 18 penis meria 6 cm keď nie je stoporeny keď je stoporeny tak 12 je to málo obvod cca 11 cm priemer 4 A taktiež sa mi vidí že málo ejakulujem raz je to husté raz riedke priesvitné A malo. Keď masturbujem spravím sa aj za 3 min trápi ma toto všetko som strašne nešťastný O života A nervózny Z toho asi preto sa doma často hádam S rodičmi. Sposobuje to hladina testosteronu? Tie príčiny pre nedostatok testosteronu som čítal.Unava,slabá orientácia,prebúdzanie V noci to sa prejavuje aj U mňa A nevravím O tej únave.
Bader
10. 8. 2016 6:20:04
Vaše rozmeru penisu nevybočujú z normálu. Bez problému sa zmestíte do priemeru, ktorý bol stanovený na základe rozmerov bežnej populácie mužov. Ani čas do ejakulácie a koexistencia ejakulátu ako píšete nenaznačuje žiaden problém. Verte TU ste absolútne v poriadku. "Čas" a "hustota" je daná frekvenciou ejakulovania. Ak sa budete týmto zapodievať zbytočne sa trápite a znervózňujete. TU j evšetko v poriadku !!! Radšej venujte čas tomu, aby bol ústretovejší, priateľskejší voči svojmu okoliu. Dôveroval viac rodičom, priateľom a trochu chápal i ich názory a postoje. Popracujte na sebe čo sa týka vzťahu k ľudom. Nezaťažujte sa vecami, ktoré ovplyvniť sa nedajú ( rozmery tela, je to dané prírodou a buďte hrdý na to čo máte a aký ste !!! ) ale ako sa chováte sa ovplyvniť dá. Skúste zmeniť názor na svojich blízkych a verte zmenia i oni. Je to všetko vo vašich rukách.
penkejk
10. 8. 2016 16:53:25
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ako sa vlastne môžem niečo opýtať na tejto stránke keďže nikde neviem nájsť niečo ako - napísať správu ....môj problém si totiž vyžaduje aj priloženie fotky keďže ide o zakrivenie penisu..
Trumpet
10. 8. 2016 17:13:04
Penkejk to by som chcel aj ja spraviť A nejde to nikde sa nedá napísať O probléme iba do komentov
penkejk
10. 8. 2016 22:35:05
Trumpet tak ak zistíš niečo nové ohľadom toho ak sa dá napísať o probléme tak to napíš sem prosím :)
Trumpet
11. 8. 2016 19:00:36
Dalo sa dakedy ale teraz nechápem nie je možnosť :/
Kacenka [Porodní asistentka]
22. 8. 2016 7:03:50
Bohužiaľ, momentálne pridávanie nových dotazov je z finančných dovodov pozastavené.
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie