62368  19. 6. 2018 18:43:42

Jsem v sexu ještě nezkušená

Dobrý den,

jsem v sexu ještě nezkušená. Bojím se, ikdyž si myslím, že to možné není. S přítelem jsme "to" dělali přes oblečení. On měl celou dobu trenky a kraťasy, já kalhotky (ne tanga, ale normální) a sukni. Při těch pohybech, kdy přirážel, vytekla z něj nějaká tekutina, Sperma to asi nebylo. Na kraťasích měl pak malý flek. Nebyl ve mě, k opravdovému sexu nedošlo. Je možné, že bych z toho otěhotněla? V případě, že se mi zpozdí měsíčky, tak si jistě udělám test. Jen se do té doby nechci zbytečně nervovat a příště chci myslet na normální ochranu. Hledala jsem odpovědi na podobné otázky, a vždy jsem si přečetla, že to možné není. Promiňte, že s tím otravuju, chci si bejt jen jistá.

Moc vám děkuju za odpověď, moc mě to trápí:(

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Dobrý den, plně Vás chápu, každý jsme si tímto "trápením" prošli. V případě, který v dotazu popisujete, skutečně není možné, aby jste otěhotněla!!! Vaše obavy z nechtěného těhotenství jsou opravdu ZBYTEČNÁ!!!

To, co partnerovi po vzájemném vzrušení způsobilo flek na kalhotek je tzv. předejakulační tekutina. O sperma se skutečně nejedná. I kdyby ejakuloval, tak přes oblečení se opravdu spermie do vaší dělohy nedostanou, tak dobrý plavci zase nejsou.

S pozdravem Katarína Dittrich, DiS.

Komentáře uživatelů ...