62395  19. 2. 2019 0:42:09

Vztah na dálku

Dobrý večer,

mám dotaz ohledně vztahu na dálku. Zacalo to před týdnem, napsala jsem jednomu muži, který se mi už dlouho líbí, samozřejmě odpověděl velice nadšeně což jsem nečekala. psali jsme si chvíli, napsal mi ze mám krásný úsměv a oči, oba jsme cítili, ze nás to k sobě přitahuje. Chtel me pozvat na rande, jenže jsem z daleka, a tak jsem nemohla.

Odpovedel mi tak si mužem psát, já mu napsala, ze domu jezdím často a za měsíc se tam chystám opět, tak byl velmi rad. Psal mi o svém životě co má rad co nemá rad, a čím vším si prošel, trosku me to udivilo, proc se mi svěřuje tak brzo. Takze seznamka byla na dobre cestě. Jsem žena která si něčím prošla a mužům už moc nevěřím, a tento muž u něho si nejsem jistá, ale prosím poraďte mi.

Kdyz jsem se ho ptala na to jestli má děti napsal mi ze vychoval svoji neteř, ze nemá vlastní děti věřila jsem mu, ale pak jsem videla ze na svém profilu děti má, a nepíše u nich ze to jsou jeho děti, ale jsou tam, tak jsem mu napsala proc mi lhal ze nemá děti, tak mi odpověděl ze když mu nevěřím a stále něco na něm hledám, tak to nemá cenu, a ze mi nic vysvětlovat nebude, ze nevím co je to upřímnost, a ze ani nevím j s kym si to píšu kdybych věděla, ze nevím nic.

Byl dost naštvaný, a napsal mi ze si me blokne, neudělal to, ale už 3dny není on-line. Chtela jsem po něm ať mi pošle fotku vzdycky se vymluvil ze se nerad fotí ze vypadá blbě. Neverim mu, ale má intuice mi říká, ze je někde chyba i ve me, jsem strašně zmatená nevím co si myslet, skončilo to tak brzy, chtěla jsem ho poznat. Vzdycky mi napsal první, někdy se neozval cely den, ale večer už to nevydržel asi sme soupeřili o svá ega.

Asi si nechci připustit ze to bylo jen psaní a nic to neznamenalo. Neflirtoval se mnou, ale nevím jestli to myslel vážně. Ukazal mi kde je u koho je vyfotí mi svého pejska, a jak ho má moc rad sebe nechtěl vyfotit nevím proc. vyznal mi lásku a ráno me probouzel spravama dobre ráno atd. Bylo to moc krátké.

Muzete mi poradit? Je strašně urážlivý a nepřiznal si chybu třeba mi lhal ale nevím proc se tak chová i když me nikdy neviděl, tak ho ale něco táhlo a nepsal by mi básně a dopisy v chatu Co by to mělo za smysl když jsem tak daleko. dekuji vám za odpověď

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Dobrý deň,

internetové zoznámenia bývajú veľmi zradné a v mnohých prípadoch vôbec nie vážne, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Často muži aj ženy hľadajú len pobavenie, manipulujú s citmi druhého a tak vo fantázii si užívajú akýsi "vzťah".

Ak Vám ten muž neposlal fotku, hoci sa Vám zdôveroval, brala by som to tiež za podozrivé. Ak nemá čo skrývať a je úprimný, tak otázky na to, čo sú to za deti na fotkách by som brala za absolútne normálne.

Neviem presne, ako Vám mám poradiť, ale ak sa pýtate, že či sa snažiť o udržanie "chatového kamarátstva" alebo stretnúť sa, odporúčam Vám vyhnúť sa tomuto. Inštinkt často neklame a ak už po pár riadkoch je niekto vzťahovačný a urážlivý, tak v reálnom živote to nebude iné. A v konečnom dôsledku vzťah na diaľku práve vo fáze spoznávania sa nie je najideálnejší.

Komentáře uživatelů ...