6321  23. 11. 2009 11:02:35

Nemizící vyrážka na penisu + loupající se kůže

Dobrý den. Mám partnerku 2 měsíce. Vím o ní, že je zdravá, protože nedávno byla na kompletních krevních testech. Milujeme se pravidelně a nikdy nebyly problémy. Jenže na penisu se mi udělala vyrážka, zarudlé skvrnky a flíčky, nesvědí a nebolí ale nechtějí se ztratit. Mazal jsem si to Framykoinem, ale nechtělo se to úplně ztratit ani tak. Když už vypadalo že je to pryč (zůstalo jen lehké zarudnutí) tak po dalším styku to je zpět. Trvá to celkem asi 14 dní. Na některých místech se mi začíná loupat kůžička. Používali jsme kondomy a antikoncepci v podobě čípků, které se před stykem zavádějí do pochvy, nyní používáme klasickou hormonální antikoncepci. S kondomy jsem nikdy v minulosti problémy neměl. Chtěl jsem znát váš názor, než budu nucen jít k lékaři. Vím, že partnerka měla v minulosti problémy se zánětem močového měchýře, ale byl vyléčen. Prosím poraďte

Nemizící vyrážka na penisu + loupající se kůže

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Obvykle tyto potíže způsobují baktérie, takže je nejlepší hned jako se problém objeví vyhledat lékaře a hned od první chvíle se cíleně léčit. Jako sám vidíte, že léčba po domácká vám nezabrala o to máte větší důvod vyhledat lékaře. Může to být bakteriální infekce, nebo alergie.

Komentáře uživatelů ...

24. 11. 2009 19:46:33
Ahoj. Měl jsem něco podobného jako ty. Existuje jedna věc, kterou všechny ty infekce nesnášejí, a to je suché prostředí. Pokud jsou delší dobu na suché tak postupně všechny mizí. Jde o to, že 1-2 týdny nosíš předkožku staženou za žaludem, tak aby byl žalud pořád suchý. Mám to odzkoušené a funguje to 100%. Akorát musíš dát pozor a nestřídat předkožku přes a vzadu (sucho a vlhko). Pokud by ti předkožka vzadu nedržela, tak ti mohu poslat jednoduchý návod. Napiš email. Jo, a je potřeba vydržet a nosit tak ještě nějakou dobu poté co se to zahojí. Jinak hrozí vrácení.
9. 11. 2010 13:08:18
Ahoj mám v současné době něco podobného jak tu popisuješ. Můžu se zeptat, jak si to vyléčil?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot