6325  23. 11. 2009 13:36:26

Bradavice na penisu

Zdravím, netuším zda jsem vybral zcela správnou rubriku, ale před několika měsíci se mi na podbřišku začaly tvořit bradavice a postupně se mi dostaly až na penis. Úplně s jistotou mohu vyloučit, že jsem to pochytil od nějaké partnerky. Od doby, co se mi vytvořila první, jsem pohlavní styk neměl, jelikož se obávám, abych je dál nešířil. K doktoru s tím opravdu jít nehodlám, ale veškeré přípravky, které jsou k dostání se v okolí genitálií nesmí používat. Proto mi prosím poraďte, jak se co nejrychleji a nejúčelověji těchto bradavic zbavit. Velmi děkuji za Vaší odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Asi vám nemusím říkat, že v takovém případě je NUTNÉ vyhledat lékaře!!! A to myslím skutečně vážně!!! I když jste od prvního výsevu s nikým nespal, stejně jste to mohl mít už měsíce nebo i roky před tím a jen teď se to u vás mohlo projevit. Prostudujte si tento článek http://www.pohlavne-choroby.eu/article/103/ludsky-papilomavirus.aspx

Komentáře uživatelů ...

28. 11. 2009 21:43:02
A můžu poprosit ještě tedy o radu, jakého lékařského specialistu bych měl vyhledat??? Mám namysli zaměření lékaře...
Kacenka [Porodní asistentka]
29. 11. 2009 10:02:35
Aha pardon , nenapsala jsem vám, Urolog.
23. 3. 2010 15:42:10
beztak všichni radí,navštívit lékaře,pro vás je to sakra jednoduchy,ale ja taky nebudu ukazovat penis doktorce,když je tady jen jedna,prostě to není pro každého příjemné,tak to POCHOPTE!!
Kacenka [Porodní asistentka]
23. 3. 2010 18:10:14
A čo majú robiť napríklad ženy, keď musia chodiť pravidelne na gynekologické prehliadky? Ani jednej to nie je príjemné, verte mi! Lekár je tu pre ľudí a vôbec ona nie je na váš penis zvedavá z pohľadu sexuálneho, zaujíma ju len problém aby vám ho pomohla vyriešiť, tak toto zase prosím pochopte Vy! Nemôžeme napísať, že ostaňte doma a liečte sa sám ako uznáte za vhodné, keď je to úplne nevhodné a vylúčené. Pamätajte zdravie máte len jedno, tak sa oň príkladne starajte. Jedno vyšetrenie snáď zvládnete.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie