6389  25. 11. 2009 11:02:40

Problém s manželem

Dobrý den! Mám problém s manželem. Jsme svoji 3roky. V posledních týdnech se chová neobyčejně. Myslím, že nevěra to není, protože z práce chodí domu normálně, někdy i dřív, o víkendech je doma. Jsem těhotná, ale to jsme plánovali a byl úplně nadšený. Teď už jsme se nemilovali skoro pul roku. Když se zeptám, co se děje, řekne nic a když se ptám dál, zůstane nervózní a tak se raději stáhnu. S penězma problémy nemáme, práci má v pohodě, akurát se budeme stahovat, ale to byl jeho nápad. Jsou dny, kdy se mnou nemluví a když, tak jen to nejnutnější. Nevím, co mám dělat. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No na základě vašich informací co jste nám poskytla vůbec netuším, kde by mohl u něho nastat ten zlom. pokud nebude s vámi komunikovat a pokud se sám neuvědomí, že je to problém, tak s tím moc nepohnete. Možno se obává z toho co po porodu nastane, jestli to zvládne a jestli bude dobrý otec a hlava rodiny. To někdy muži moc prožívají, tak se zkuste i o tom promluvit.

Komentáře uživatelů ...

25. 11. 2009 11:58:28
ahoj, opitaj sa ho na rovinu co sa deje,.. ja som tiez tehotna a s partnerom zaciname mat divne dni,.so sexom problemy nemame, skor tie financne,. to skoron mna nahana na sex,... ale spitala som sa ho a tiez ostal nervozny,.. ale neustupila som, zacala som byt velmi zla, ked nechcel odpovedat,.. nakoniec z neho vyhuklo ze sa boji, ze nevie ci je pripraveny, aj ked sa na maleho velmi tesi,..myslim, ze ten tvoj mozno tiez premysla, ci bude dobry otec, ci to zvladne,ci Vas bude moct vo vsetkom dobre zabespecit,.. ak naozaj nepochybujes otom ze je vtom ina,.. a mozno, ma on nejake problemy s tym dole,.. nikdy nevies,.. mozno je mu nieco neprijemne,.. skus sa snim porozpravat,, ak nebude odpovedat len pokracuj, nerob sama sebe zle,. povedz mu ze ta to boli, ze ho postradas, ze ti chybaju jeho dotyky,.. neboj )
25. 11. 2009 11:58:34
sa ho, ved je to tvoj manzel,..skus ked pride domou, byt pripravena, zacni ho hladkat, bozkavat,.. dotykaj sa samej seba,.. mna to naucil ten moj, ked nema chut, len sa obleciem do spodneho pradla, a pekne si lahnem na postel, dotykam sa samej seba, ani si ho vtu chvilu nevsimam a sa doplazi sam :
25. 11. 2009 12:00:35
hlavne sa naucte spolu rozpravat,.. a ked neodpoveda nustupuj, robis sama sebe zle pocity, aj tvojmu drobcovi co nosis pod srdcom,... ak naozaj si si ista ze nema druhu,.. len ho donut povedat ti, ci sa snim deje,...prajem vela stastia
26. 11. 2009 18:40:21
mozno budem moc tvrda ale ked si snim nespala pol roka tak sa necuduj ze je divny to je myslim ten dovod on by asi chcel len sa ti to boji navrhnut mozno sa boji ze ublizi malemu ak nemas zdravotne problemy tak sa pokus nejako ho zviest uvidis ako sa pekne vrati do starych kolaji ja mam 3deti a pri kazdom sme si sex uzivali az do porodu prajem vela stastia

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy