6488  29. 11. 2009 19:08:45 - Natalia1990

Bolesť v podbruškua v okolí pupku

Ahoj, Mám bolesti v podbrušku a v okolí pupku. Pohlavný styk som mala naposledy pred 10 týždňami. Mala som už medzi tým aj dvakrát menštruáciu a bola v poriadku. Iné prejavy tehotenstva nemám, robila som si aj tehotenský test pred týždňom a vyšiel negatívne. Cítim sa zvláštne už mesiac. Liečim sa z ťažkej anémie z nedostatku železa. Výtok nemám. Prsia sú myslím ok. Môže to byť tehotenstvo, alebo skôr niečo iné? Čo? Ďakujem krásne za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Rozhodne to tehotenstvo nie je!!! Ale čo presne môže spôsobovať vaše problémy tak to ja skutočne neviem, musíte sa dať vyšetriť lekárom, ktorý môže zistiť kde je problém.

Komentáře uživatelů ...

2. 12. 2009 22:42:03
dakujem za odpoved, ja viem, ze ta otazka o tehotenstve bola dost hlupa, ale ked na tych forach sa tolko pise o menstruacii pocas tehotenstva a negativnych testoch co nakoniec boli pozitivne a o zenach co nevedeli o tehotenstve do 4-teho mesiaca, ze clovek ma pochybnosti a strach, zlakne sa. Urcite sa dam lekarom vysetrit, chcela som len prvotne info. Este raz dakujem pekne
Kacenka [Porodní asistentka]
3. 12. 2009 9:18:33
Ja viem, že sa to píše a je to aj možné, ale je to veľmi zriedkavé, že to tak skutočne je. Preto vždy doporučujem robiť si testy v termíne, keď už menzes skutočne mešká a keď vyjde negat, tak ho za dva dni zopakovať. Potom môžete mať istotu, že tehotná buď ste alebo nie.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky