6577  2. 12. 2009 23:12:14

Manžel odmítá sex, já chci ale dítě!

Dobrý den, je mi 26 let a mému manželovi 30 let jsme spolu 12 let. V manželství nám všechno klape dobře si rozumíme, ale manžel nemá zájem o sex, chtěli by jsme miminko, ale presvědčit ho milovat se je obtížné. Stačí mu to jednou za měsíc a to je hodně malá pravděpodobnost otěhotnění. Svádím ho vymýšlím všelijaký věci, ale nic. Promluvila jsem si s ním o tom aspo 100x,¨ale jen se usměje a nic se neděje nechce to řešit. Myslím si, že už ho nepřitahuji už nevím co mám dělat. Bojím se že se jednou za svým životem otočím a zjistím, že je mi 40 let mi sedíme vedle sebe a miminko nikde. Poraďte mi prosím co mám dělat.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No skutečně bez sexu se moc otěhotnět nedá, ten je k tomu moc důležitý, proto třeba nějak rázně zakročit. Řekl vám důvod, proč sex nepotřebuje. Bavili jste se v minulosti o dětech, chce je vůbec? Řešením by bylo IVF, umělé oplodnění, ale proč podstupovat nebo takové, když můžete splodit dítě úplně lepším a příjemnějším způsobem. V těchto věcech je velmi těžko radit, když neznáte názor oboch z účastněných, kterých se to týká. Možno se ještě na to necíti, proto netlač až tak na pilu, jak se říká. Máte jenom 26, takže do 30 máte čas.

Komentáře uživatelů ...

17. 12. 2009 10:04:30
Ahoj, je pravda, že by si mala rázne zakročiť. Chcel on niekedy deti? Alebo možno ich nemôže mať hm? Nemá správny postoj, no chlapi sú taký. Myslia len na seba. Ale ak chceš byť šťastná povedz mu, že bez dieťatka nebudeš. Ak si ťa bral sľuboval, že ťa urobí šťastnou no do toho! Nech to teraz dokáže. Je problém sa milovať, veď to neje ťažké ani nechutné. Tak potom čo. Trocha ho nechaj na pokoji a potom začni zas dobiedzať až dovtedy pokiaľ nepovie: Ok ideme nato :)držím palce
17. 12. 2009 17:01:38
Děkuji,taky si myslím ,že je asi lepší hrát na nedobitnou než pořád dolejzat.hlavně už na to nemám ani sílu,protože se bojím zase odmítnutí.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy