6578  3. 12. 2009 0:06:37

Rychlá erekce co s tím?

Dobrý den, mám problém s tím, že se pri sexu většinou rychle udělám, nevím, jak se tomu ubránit a přítelkyně z toho nemá moc velkou radost. Je nějaká možnost, jak zpomalit erekci? Děkuji za odpověď a popr. za rady. Prosím poraďte.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Asi máte na mysli ejakulaci a ne erekci. Erekce je stopoření údu a ejakulace je vyvrcholení, orgazmus. Tak jenom aby jsme v tom měly jasno. V mladém věku je to poměrně častý "problém" mladých mužů, někomu stačí aby se až tak nesústřeďoval na styk ale myslel na něco asexuálne, co mu pomůže dýl vydržet. Někdo používá kondom se speciálním znecitlivejúcim gelom, co mu taky pomůže dýl vydržet. Taky do určité míry pomáhá masturbace před pohlavním stykem s partnerkou, nebo nejdřív se musíte věnovat jí a pak sobě. pokud nic z toho co jsem napsala vám nepomůže tak bude vhodné navštívit urologa a řešit to s ním.

Komentáře uživatelů ...

17. 1. 2011 19:55:36
Mám podobný promlém, ale když zkusím myslet na něco asexuálního hned si sex tak neužívám, než když myslím na krásu partnerčina nahého těla, sice vydržím déle, ale už necítím ten krásný pocit. Co stím?
19. 1. 2011 20:50:27
Trénujte honte si pero a zkuste co nejdyl vydrzet se stoporenym třeba i pul hodky :) je mě 19 a mel sem taky s tím problemy a ted vubec :))
9. 6. 2011 15:01:40
taky se mi to stava,je mi20 s sex s pritelkyni mam třak 4 min a pak už se udelam.a to mam jako doma hoit suldu a trenovat jo:D

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie