6687  8. 12. 2009 11:13:10

Zmena v jej správaní

Dobrý deň prajem, píšem vám ohľadom mojej 6 mesačnej dcérky ktorá je dosť živé dieťa, ale inak pokojné, plače iba keď sa jej nevenujeme alebo keď je unavená. Ale teraz za posledných 5 dní sa to nedá vydržať. Je vkuse mrzutá, plače aj keď nemá dôvod, nič sa jej nepáči,a v priebehu dna dost plače-dokonca aj keď ju mám na rukách čo ju doteraz vždy upokojovalo, uspávať ju musím na rukách a spánok tiež nemá najlepší. Dosť sa budí s plačom. Myslela som či nieje chorá, ale teplotu nemá. Neviem, čo by jej mohlo byť!?! Môže to byť len nejaké jej zlé obdobie alebo to súvisí s tým hrozným počasím vonku? alebo by som mala ísť radšej ku doktorke? A ešte mi napadlo-asi pred mesiacom sa jej začal prerezávať spodný zúbok-stolička ale už mesiac sa to nepohlo. Tak neviem či to môže byt aj zúbkami? Ale nikde inde som nespozorovala že by jej išli von. Ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
A nerastú jej náhodou zúbky, vtedy sa deti vo svojom správaní výrazne zmenia, čo je normálne a pochopiteľné. Rast zúbkov je nepríjemná záležitosť, nie lenže to bolí ale aj svrbí, takže deti sú nekľudné, nervózne a mrzuté.

Komentáře uživatelů ...

8. 12. 2009 16:06:16
to bude tymi zubkami v lekarni predavaju nato kvapky take chladive potru sa nimi dasienka myslim ze sa volaju baby dent a stoja okolo 4eur prejdite jej prstom po dasienkach trocha zatlacte urcite tam bude nejaky novy zubok tipujem ze dole

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí