6688  8. 12. 2009 11:16:16

Obvodová vyrážka na žaludu

Dobrý den, mám možná trochu komplexnejší dotaz než napovída název. Trápí mě to už asi 3-4 měsíce, ale léčil jsem to po domácku, všelijak a jen se to z jedné věci transformovalo do druhé. Začalo to na kůžičce pod žaludem, která se při styku trhala a mokvala. Na to jsem začal používat antimykotickou mast, ale ač se to zahojí, tak při dalším styku se problém opakuje. Krom toho se objevila vyrážka po obvodu žaludu viz foto. Je to jak by spodní části žaludu byla z lesklé kůže a vršek z matně. Problém je, že jsem až v Austrálii a tady se mi s tím moc k doktoru nechce. Je nějaké "domáce" řešení? Díky moc. Tomáš

Obvodová vyrážka na žaludu

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Zkuste koupel v řepíku, ten je na zápal celkem vhodný. Jinak vám s tím nedokážu pomoci. Vaše přítelkyně nemá žádné gynekologické problémy? Já si osobně myslím, že při daném poranění se vám tam dostala infekce a bylo by zkutečně lepší to konzultovat a léčit za pomoci lékaře, ale je na vás jak se s vím zdravím naložíte.

Komentáře uživatelů ...

15. 12. 2009 23:37:23
Dekuji za odpoved. Pritelkyne bez priznaku jakekoliv choroby. Ja se zde ten repik pokusim sehnat a budu machat, ale pokud se nedostavi vysledky, navazu kontakt ze zdejsim zdravotnickym personalem, protoze bych velice nerad nespravne nakladal se svym zdravim.
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 12. 2009 15:25:41
Myslím, že ste sa rozhodol veľmi správne. Verte, že tieto stavy a problémy je len veľmi ťažko posudzovať cez internet, takže je lepšie navštíviť lekára, ktorý to vidí a nie len prostredníctvom fotky.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot