6716  9. 12. 2009 10:07:13 - jirka12

Povislé varlata

Dobrý den, můj dotaz je na varlata, mám je povislé a jsem z toho docela zoufalý. Před rokem jsem si psal on-line s doktorem a ten říkal, že je to normální když jsou v teple, ale to bylo občas, ale teď je mám povislé skoro pořád, jenom při sexu ne. Existuje na to nějaký cvik nebo něco? Nebo je to nemoc, je třeba zajít si k doktorovi a jestli jo tak k jakému a která sval by měl zvedat varlata? Díky za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Asi vás zklamu, ale budete se muset s tím jenom smířit a naučit se je mít rád takové jaké jsou a jestli vás potěším, tak věkem budou povislé ještě víc a nic vám na to nepomůže, protože je to normální, není to nemoc. Je to spíš nevyhnutnost, protože kdyby to tak nebylo, tak budou muži sterilní. Varlata jsou schválně povislé, aby zabezpečili tu správnou teplotu pro vznik a vývoj spermií.

Komentáře uživatelů ...

19. 12. 2009 10:32:01
Kacenka ti to napisala dobre. Čo ti vlastne vadí, tak to má každý muž. Možná ti je nepríjemné ak máš velký šúrok a je to zvlášť viditelné. Za to ale nemôžeš. A pri vrušení dochádza ku stiahnutiu semenníkov u niekoho až do tela. Aj z toho sú niektorý muži nešťastný. Takže si nevybereš. Si taký.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot