6881  16. 12. 2009 0:57:36

Příznak syfilidu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat: najednou se mi vyskytl malý vřídek nad penisem a z penisu mi vytéká samovolně nějaký bílý hnis. Trvá to tak už 3 týdny, myslel sem, že to zmizí, ale pořád nic. Vůbec nic mě jinak nebolí a je mi fajn. Poslední sexuální partnerky sem se ptal, a ta je prý ok a nic na sobě nespozorovala. Jedná se nějakou nemoc? Mám navštívit lékaře?děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Na 100% ano, a čím dřív tak učiníte tým pro vás líp. Ne vždy se nemoc projeví a v tom je jí zákeřnost, že se šíří nepozorovaně. Víc o syfilidu píšu na stránce www.pohlavne-choroby.eu ale toho lékaře určitě vyhledejte, je to problém a je nutné ho řešit.

Komentáře uživatelů ...

27. 1. 2010 18:32:30
Dobrý den..na vlasech se mi udělala jakási boula...mám velmi cytliví vstup do pánve, ale pohlavní styk sem mela před 4 mesíci..chtěla bych se zeptat jestli se muže jednan i o syfilidu.. děkuji
Kacenka [Porodní asistentka]
27. 1. 2010 21:38:48
Obvykle pokud jde skutečně o syfilis, tak tvrdý vred vzniká na pohlavních orgánecha ne ve vlasech. Takže nevím o co môže jít.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie