689  2. 2. 2009 20:21:33

Oddálení menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, já jsem přestala brát antikoncepci-prášky. Potřebovala bych oddálit menstruaci kvůli dovolené. Lze to i když už neberu prášky? A jak? Děkuji moc za odpověď. Evča

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milá Evka, samozřejmě, že se to dá. Existují speciální léky, určené především na tento požadavek. Takže navštivte gynekologa a dejte si předepsat léky na oddálení menstruace. Jsou jen na recept. Musí se začít brát dva dni před termínem očekávané menstruace a berou se po dobu, co nechcete mít menstruaci. Pak po vysadění do troch dnů se menstruace dostaví.

Komentáře uživatelů ...

5. 7. 2010 13:01:42
dobrý den, chtěla bych se zeptat mám dceru její 12 let a první svou menstruaci dostala tenhle rok v únoru.jedeme tenhle měsíc na dovolenoua ono jí to zrovny vychází.předepíše jí gynekolog ty prášky když je tak mladá?bude jí nák prohlížet?a nebo se ty léky dají koupit bez receptu v lékárně?a víte moje dcerka tu menstruaci nemá přesnou na den takže jí má opožděnou a všude se píše že to má brát 3 dni před začátkem menstruace ale jak to my mámě vědět když jí má opožděnou?minulý měsíc dostala menstruaci 13-20 června a my jedeme na dovolenou k moři 16-24 července a to jí vychází i kdyby to nemeěla opožděné.tak poradte na všechny otázky dotazi atd...moc děkujeme nashledanou!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky