6973  20. 12. 2009 10:40:38 - zuzaneczek

Divná menstruace

Dobrý den. Menstruuji už od svých 13-ti let. První menstruace byly nepravidelné, ale poté se to začalo srovnávat. Ovšem poslední menstruaci jsem měla až po dvou měsících, v tu dobu jsem si řekla, že něco asi nebude v pořádku, ale nechala jsem to být. Momentálně mám menstruaci zas(Od pátku 18.12.). Přišla po měsíci a 10 dnech. Ovšem nateklo mi bříško a po obou stranách mě bolí(jako píchají mě, když se jich někdo dotkne) V pátek to ještě šlo, ale teď už to bolí skoro s každým pohybem. Musím chodit pomaloučku a skoro celý den proležím. V pátek jsem měla jakoby normální menstruaci, i když jsem tekla málo. Včera (v sobotu) jsem měla jen slabý výtok, který se střídal s krví. Z noci na dnešek jsem už normálně menstruovala, jak to bývá, jenže levá strana bříška mi ještě víc naběhla. Prosím, pomožte.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
omlouvám se, že odpisuji až tak pozdě, ale nemám teď cez svátky přístup k inernetu, tak proto je čekání na odpověď delší jako obvykle. I my si musíte občas odpočinout. Pokud máte takové problémy s cyklem, tak to musíte řešit s lékařem, já vám v tomto případě nemám jak pomoc. Třeba to vyšetřit a zjistit, kde je problém. Mnoho žen má bolesti v průběhu menstruace, někdy za tým stojí vychýlená panva, takže i rehabilitace někdy výrazně pomůže v řešení menstruačních bolestí.

Komentáře uživatelů ...

zuzaneczek
20. 12. 2009 10:43:05
Je mi čerstvě 16 let.
zuzaneczek
25. 12. 2009 20:26:38
Už je to ok ;)
Thea
29. 12. 2009 14:11:13
Nepravidelny cyklus v Tvojom veku je normalny. Aj ked je to uz ok, tie bolesti nie su normalne, mozes mat zapal vajecnikov, pripadne iny problem. Ak sa to zopakuje, mala by si to minimalne povedat mamine alebo ist k lekarke. Menstruacia moze byt bolestiva, ale nie tak, aby Ti znemoznovala normalne fungovat a uz vobec nie, aby bolela pri kazdom pohybe.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky