7057  26. 12. 2009 21:41:53

Escalepe a zpožděná menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, cca před dvěma měsíci jsem vzala prášek po 14 dnech se mi objevila menstruace, nebyla tak silná jako ta předchozí, po té jsm byla u doktorky a dělala mi ultrazvuk, a říkala že na 99% bych neměla být těhotná, ale už mi asi tak týden mešká menstruace, bolí mě prsa a v podbřišku. Taky mám stres z toho že mi to mešká je to normální po tom prášku že to takhle mešká :-(. A co bych měla dělat??? Děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ano, po užití prášku je normální, že se menzes může o něco zpozdit, je to psané i v příbalovém letáku, že se můžou objevit nepravidelnosti v cykle. Proto jestli vám to mešká víc než 7 dnů, opět se dejte vyšetřit a popřípadě vám doktorka může menzes vyvolat aplikací injekce.

Komentáře uživatelů ...

Thea
28. 12. 2009 23:58:31
Toto je po escapelle celkom normalne, obsahuje velmi vela hormonov (inak by ta pilulka nefungovala), preto niekedy rozhadze cyklus na nejaky cas. Skus pockat este take dva tyzdne, ak menzes nepride, mozes skocit k doktorke na vyvolavacku.Pripadne si mozes spravit tehotensky test, ale kedze podla ultrazvuku a doktorky nie si tehotna, tak to je zbytocne.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky