7079  27. 12. 2009 20:30:40

Zapomenutá první pilulka a nechráněný styk

Dobrý den, v PO ve 20hod jsem zapomněla vzít první tabletku Yadine, vzala jsem si ji až v ÚT odpoledne, takže pauza byla skoro 8 dnů, pak sem pokračovala ve správném užívání. Ve ČT jsem měla nechráněný styk a zajímalo by mě, jaká je možnost otěhotnění? HA beru už několik let a nikdy se mi to nestalo. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím si, že nic by se nemělo stát, tak jste si o jeden den posunula, nemělo by to vadit.

Komentáře uživatelů ...

Thea
28. 12. 2009 23:53:01
Ak si vzala tabletku do 12 hodin, cize do 8hodiny rano, tak by to malo byt v poriadku. Ak si tento cas prekrocila, moznost je tam dost velka, prave prvy tyzden je nakritickejsi. Ak zabudnes prvu tabletku, moze nastat ovulacia (samozrejme, nemusi), radsej si nemala zacinat brat nove balenie a vyckat na dalsi menzes a zacat brat vtedy. Byt Tebou, skocim do lekarne po tabletku po.
17. 10. 2011 23:21:50
vŮBEC MI NESEDÍ CO ŘÍKÁ PANÍ KAČENKA...Protože v ostatních případech ,kdy žena zapomene v prvním týdnu ,durazně píše ,že následujících 7dnů nesmí se dostat ejakulace do pochvy.A ted najednou se nic neděje jen si to posunula?Stalo se mi totiž úplně to samé,tak tu zkoumám články a většinou teda píšete to co napsala thea.Akorát mě se to stalo 4den po zapomenutí.Tak nevím co teda platí??

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky