7098  29. 12. 2009 9:30:19

Orgazmus, jak na to?

Dobrý den, mám takový problém. Hodně se s partnerem milujeme a dlouho, taky se navzájem dráždíme. Je mi to strašně příjemné. Přítel se mě ptá, co dělá špatně, že nikdy nedosáhnu orgazmu. Já nevím, co mu na to mám říct, protože si vůbec nejsem jistá, jestli to opravdu někdy orgazmus byl. Můžete mi poradit? Přesněji popsat, jak by vypadal? Moc Vám děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
O pohlavním životě poměrně podrobně píšu na stránce http://www.clinic24.eu/clanky/kategoria/203/intimny-zivot-a-sexualita.aspx tak se zkuste podívat. A doporučuji u vás praktikovat masturbaci. Tak nejlépe zjistíte, co vás dovede až k orgazmu a to si určitě pamatovat budete, to se nedá zapomenout, nebo s něčím pomýlit, je to malý výbuch energie, která se vám přežene celým tělem a nebudete chtít, aby to skončilo.

Komentáře uživatelů ...

Thea
29. 12. 2009 14:34:51
Kazda zena pocituje orgazmus inak. Niektore ho nedosiahnu vobec. Mozem Ti akurat popisat vonkajsie znaky - rozsirene zornice, prekrveny klitoris, ktory sa stava velmi citlivym na dotyk, niekedy az neprijemnym, cervensia hrud a prsia kvoli prekrveniu, velka vlhkost vo vagine, po orgazme sucho, akesi stahy posvy, pocit blaha, nic Ta zrazu netrapi, nevnimas cas..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie