7351  7. 1. 2010 20:23:21 - Jája

Zvýšení váhy po vysazení ATK

Dobrý den, chci se zept, zda jde nějak ovlivnit abych po vysazení antikoncepce znovu dostala menstruaci. Vysadila jsem je před třemi mesíci. Do té doby vše v pořádku. Je pravda, že jsem před tím byla straslivě vyhublá a v době vysazení antikoncepce jsem asi během tří mesíců opravdu hodně přibrala - zda to také nemůže být důvod. Ale zajímalo by mě zda to lze nějak přironě ovlivnit. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Příjem stravy musí být nižší než výdej.Pokud jste přibrala víc než 3 kg za jeden měsíc a nejste těhotná, tak doporučuji konzultaci s dietologem a obvodním lékařem.

Komentáře uživatelů ...

9. 1. 2010 14:30:37
Asi jsem to špatně napsala, ale vysazení ATK nebylo důvodem toho, že jsem přibrala. To bylo z doby před tím, kdy jsem skoro nejedla, pak se mi váha zvýšila, protože jsem proste "žrala", ale já se ptala na něco jiného. Ze když jsem vysadila antikoncepci, tak jsem od té doby nedostala menstruaci, zda je tedy možné toto nejak oblivinit.
Kacenka [Porodní asistentka]
9. 1. 2010 20:17:58
To se stáva, treba ísť k lekárovi a nechať si menzes vyvolať, niekedy trvá telu, pokiaľ sa hormonálne stabilizujete a naskočí normálny cyklus.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky