7435  10. 1. 2010 21:57:26

Tehotná, ale skorý test bol negatívny?

Dobrý deň. Chcem sa Vás opýtať či môžem byť tehotná.
S priateľom chceme bábätko pred 3 mesiacmi som prestala užívať antikoncepciu Triquilar, ktorú som brala asi 3 roky. Začala som užívať kyselinu listovú tak ako ste mi poradili aj Vy a po rozhovore z lekárkou, ktorá mi ju tiež odporučila ju užívam 2 mesiac niekedy síce zabudnem, ale snažím sa ju užiť každý deň. Tento mesiac po skončení menzesu sme mali viac krát nechránený styk, keď som mala jemnú bolesť v podbrušku predpokladám, že to bola ovulácia sme mali tiež nechránený styk. V lekárni mi lekárnička predala test, ktorý je vraj veľmi citlivý na hladinu tehotenského hormónu a dokáže ukázať tehotenstvo 5 deň po oplodnení. Kúpila som si ho a urobila bolo to asi 6 deň po styku ale test vyšiel negatívne. Zobrala som to športovo a ďalej sa snažíme. Ale teraz keď čakám na menštruáciu ktorá mi mešká 5 deň neviem čo si mám myslieť. Môžem byť tehotná a keď si urobím další test teraz môže byť výsledok pozitívny? Veľmi chceme bábätko a ďalšie sklamanie z negatívneho testu by už bolo veľa. A ešte jedna otázka kedy ma žena prvé príznaky, lebo v jedno ráno mi bolo len tak zle na zvracanie neviem či je to na podklade psychiky alebo by to mohol byť príznak prtože podla mojich vypočtou keď sa to podarilo možem byť tehotná tak 3 až 4 týždne.
Veľmi pekne Vám ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tieto testy ja osobne neuznávam, nie sú až také spoľahlivé a také citlivé, preto jednoducho si test "normálny", ešte zopakujte. Prvé príznaky tehotenstva sú u každej ženy iné, teda môžu aj nemusia sa hne´d prejaviť, je to veľmi individuálne. ja si myslím, že tehotná asi budete.

Komentáře uživatelů ...

11. 1. 2010 17:13:44
Klidně těhotná být můžete,já jsem si test dělala 7 den po zpoždění menstruace,a vyšel negativní...po 5-ti dalších dnech jsem to zkusila znovu,tentokrát už s jasně pozitivním výsledkem.Teď jsem ve 14-tém týdnu.Nevolnost na mě přišla až asi v 8 týdnu,ale každá to máme jinak.Držím palce, ať to vyjde:-)

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk