7474  12. 1. 2010 12:25:45

Uhol erekcie

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že aký by mal byť správny uhol erekcie v puberte a aká by mala byť tvrdosť penisu. Mám 17 rokov. Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Neexistuje merítko a stanovené normy, že pre pubertu a iný vek musí byť erekcia v takom a v takom uhle. Rozhodne pri stoporení nemal penis smerom na dol! to už by problém bol, pokiaľ je smerom dohora, trochu do strany to vôbec ale vôbec nevadí. Už ste určite videl nejaký erotický film, tak si viete svoju a ich erekciu porovnať. Penis pri stoporení / erekcie by mal byť po celej svojej dĺžky pevný, teda tvrdý. lepšie to takto na diaľku vysvetliť neviem. keby som videla vašu erekciu, tak by som vám hne´d povedala, že nemáte problém.

Komentáře uživatelů ...

12. 1. 2010 21:10:12
no je smerom nadol zahnuty a je to podla vas problem.??ako on by bol aj rovny len mam pocit akoby som mal slabu erekciu.
14. 1. 2010 5:14:00
Aj najlepší odborník vám tu bez konkretnej ukážky nedokáže správne v tomto prípade poradiť. Podľa toho čo píšete je tu problém a mal by ste ho čím skôr, kým nemáte sexualnu partnerku. Zajdite určite k urologovi a poradte sa. Verím, že sa vám nájde spôsob pomoci. Riešte to čo najskôr.
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 1. 2010 14:09:39
Pokiaľ smeruje na dol, tak skutočne bez vyšetrenia sa to nedá dobre posúdiť, preto sa objednajte k lekárovi, to bude najlepšie.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie