7596  16. 1. 2010 20:27:53

Veľkosť semenníkov

Dobrý deň, ľavý semenník mám menší a nižšie položený ako pravý. Niekedy sa však stane, že mám ľavý väčší ako pravý, ale len na krátky čas. Nesúvisí to s niečím? Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ako som už na rovnaké otázky odpovedala, že nie je to nič vážne. Žiadny párový orgán nie je úplne identický a na vlas rovnaký. Takže je úplne normálne, že jeden semenník je vyššie položený a druhý nižšie, alebo že jeden o niečo väčší ako ten druhý. Pokiaľ rozdiel nie je až taký viditeľný, tak by to nemal byť žiadny problém a je to normálne.

Komentáře uživatelů ...

30. 12. 2010 13:34:18
Ahojte.Mam 13 rokov a masturbujem uz asi 4 mesiace asi jeden alebo dva krat denne.Ale ked uz citim taky nepopisatelny pocit a semenniky sa mi zdvihnu a pritiahnuk penisu blizsie tak vobec nevistiekam.Mokry sen som uz mal ale toto ma deprimuje.Taktiez mam pravy semennik vyssie ako lavy a penis tam mierne zahnuty nadol.Som zufaly. Este by som sa chcel spytat to ten taky divny pocit to je orgazmus ??? To sa sak zrazu zohrejem a strasne mi zcitlivie penis.V tom momente niesom schopny masturbacie alebo iba ak tak spomalou masturbaciou.Rodicom sa to hanbim povedat alebo sa ich nato spytat.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot