7602  17. 1. 2010 10:19:06

Spousta problémů po styku

Dobrý den, před dvema lety jsem měl styk s prostitukou a při souloži nám praskl kondom. Asi tři týdny poté jsem začal mít nevolnosti, průjmy, veliké pocení, bilý jazyk. Po třech měsících jsem si nechal udělat testy na HIV a dopadly negativne. Zdravotní problémy zůstavaji a přidaly se další: bolesti kloubu, svalu, pokracuji priležitostně průjmy, bolest v krku, bílé povleky na jazyku, bolesti v podzebří, samovolně vznikající modřiny na rukou a nohou. Nechal jsem se otestovat na syfilis, chlamydie, HIV znovu po půl roce, po roce a po roce a půl - vše negativní. Nemáte nejakou radu o jakou pohlavní nemoc by mohlo jít?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Já si osobně myslím, že to není nic sexuálně přenosní, keďže jste byl opakovaně vyšetřen a nic se nenašlo. Spíš by jste svůj zdravotní stav měl řešit s praktickým lékařem, nebo internistem. Tam si myslím, že nájdete odpověď.

Komentáře uživatelů ...

17. 1. 2010 15:26:39
To nebude pohlavná choroba, to sú výčitky. Vaša choroba nesúvisí s uvedeným kontaktom. Všetko je negatívne tak tomu verte. Začnite vyšetrenia znova, ako keby ste do teraz nič neriešili. A zabudnite na to čo sa stalo. Psychika je zvláštna a dokáže veľa ovplyvniť.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie