7626  18. 1. 2010 10:44:07

Meškanie menštruácie a tehotenský test

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť, 10 dní mi meškala menštruácia, na desiaty deň ráno som si robila test, bola tam slabulinká druhá čiarka a na druhý deň som dostala menštruáciu, aj keď trochu slabšiu. Je možné, že som tehotná? Ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ ste nebola u lekára, tak vám to doporučujem. Test vám vyšiel pozitívne, takže tehotná ste alebo ste bola. Treba to vyšetrením potvrdiť alebo vylúčiť. Skúste si urobiť ešte jeden test pred vyšetrením.

Komentáře uživatelů ...

tinda
18. 1. 2010 14:54:17
Každopádne by si mala zájsť k lekárovi a oznámiť mu čo sa stalo. Nechcem ťa plašiť ale je možné, že si bola tehotná a došlo k samovolnému potratu a v tom prípade by si mala ísť na sono a zistiť či ti ešte niečo nezostalo v maternici. A v lepšom príprade ti lekár potvrdí tehotnosť v tomto čase by už malo byť vidieť aj srdiečko plodu na sone a tiež je potrebné aby si podstúpila nejaké odbery na vyšetrenie. Alebo je možné, že je to len bežné "bláznenie" hormónov a preto ti mešká menštruácia (v dôsledku choroby, prechladnutia, užívaním liekov, atď )

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk