7743  21. 1. 2010 12:05:44

Bradavičky na penisu, je ich 6

Dobrý den, měl bych dotaz na můj problém, asi před půl rokem se mi udělali na penisu bradavičky, jelikož se stydím jít k doktorovi, obracím se nejdřív na Vás. Pro upřesnění mého problému musím říct, že stálou partnerku mám již 2 roky a jsme si 100% věrní a před cca 6 měsíci jsem zpozoroval můj problém. Bradaviček je 6. Na každé straně po 3.nevíte co by to mohlo být, děkuji.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Bradavičky na penisu, je ich 6

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Obávám se, že je to příznak HPV infekci (víc se dočtete na stránce www.pohlave-choroby.eu) a musíte to řešit s lékařem, kožním nebo urologem, jinak se toho nezbavíte. Je sice dobré, že máte stálou partnerku, ale touto nemocí jste se mohl nakazit ještě před tím, takže je to sexuálně přenosné onemocnění a čím dřív to budete léčit tím líp pro vás i pro partnerku,protože i jí můžete nakazit.

Komentáře uživatelů ...

21. 1. 2010 12:18:43
Ano mate prevdu. Bradavice sa dajú odstrániť masťou, je len na predpis, a aj tekutým dusíkom. Celé sa to bude hojiť asi 4 týždne. Ale treba ísť.Je to výrusového pôvodu. Proces vypalenia sa musí opakovať až do úplneho zmyznutia bradavíc aby sa nerozširovali ďalej. Sexualny život budete mať omedzený minimálne. No chce to však návštevu lekára. Je to dosť nepríjemné sa ukazovať ale zákrok sa da zniesť. Keď pôjdete tretí krát už ani vám to nepríde. Pomôže vám dermatológ alebo kožný lekár.
14. 4. 2011 17:47:58
dobrý den , také mám malé bíle bradavičky na obrubě žaludu , ale je mi 15 a ještě sem s nikym nespal , je možné že mám HPV ??

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie