7778  22. 1. 2010 15:31:28

Špatná erekce po krizi ve vztahu

Dobrý den, jsem s přítelkyní 3 roky a nikdy nebyl v sexu problém - spíš jsem chtěl více já než ona. Teď v lednu jsme si prošli krizí, kdy vypadalo, že se rozejdeme - dost špatně jsem to nesl. Mimo jiné mi řekla, že přemýšlí o tom, že by chtěla mít sexuální styk i s jiným mužem (jsem její první). Nakonec vše "dobře" dopadlo - jsme spolu, ale mám problém - dřív jsem neměl s erekcí vůbec žádný problém, ale teď po této krizi ano. Přítelkyně je z toho už nešťastná - zkoušel jsem různé doplňky Clavin atd. - ale bez výsledku. Je mi jasné, že je to asi v psychice - že bych opravdu moc chtěl, ale erekce nepřijde. Můžete mi poradit jak z tohoto ven? Je mi jasné, že jakmile nám vyjde jedno milování, bude to zase ok. Ale teď při předehře stále myslím na to, jak moc to chci a nechci ji zklamat, že to prostě nejde.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Proto vyhledejte pomoc odborníka. Vidno že krize vás dost ovlivnila a zasáhla v této oblasti. Musíte to i vnitřně překonat a s tím vám pomůže jenom odborník jak sexuolog tak psycholog. Tak podle mého názoru neváhejte a čím dřív problém s nimi řešte.

Komentáře uživatelů ...

27. 1. 2010 6:28:10
Děkuji za odpověď - ale už je to vyřešené - stačí na to opravdu nemyslet. Nic jsme neplánovali, prostě byli spolu a najednou to přišlo - naštěstí.
Kacenka [Porodní asistentka]
27. 1. 2010 21:51:40
Tak to je užasné, to jste mé potešil!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie