7859  25. 1. 2010 16:53:05

Nespavost u 4 týdeního syna

Dobrý den, mám 4 týdny starého chlapečka, kojím po 2 hodinách, krásně přibývá, ale vůbec nechce spát, brečí, v noci se probouzí po dvou hodinách, potom usne ale k ránu už nechce spát. Ve dne mi spí tak 3 hodiny denně, mohl by jste mi poradit čím to může být děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
obvykle novorozenec, nebo miminko do třech měsících nemá žádný rytmus. Po prvé se potkává s pocitem hladu a to ho znepokojuje. V děloze měl výživu nepřetržitě a teď po narození je to zrazu jinak a potřebuje čas, pokud si zvykne. pokud si žádá každé dvě hodiny jíst, tak nic jiné nezůtává jen ho každé dvě hodiny kojit. Jiná pomoc není. Doporučuji hlavně častěji kojit před spánkem , aby jste tím eliminovala noční kojení, i když to teď pár měsíců bude hlavní vaše náplň.

Komentáře uživatelů ...

25. 1. 2010 23:50:04
No tak to by zaujimalo aj mna. Nase 3 tyzdnove, cez den tiez nespi, za to ajspon v noci si schrupne. U nas se problem asi nasli. Malo mlieka a teda hlad:(
4. 4. 2010 10:55:43
ono babetko vrak do 3 mes nema rezim, ja ma syna ma 10 tyzdnou a niekedy mi prespi cez den aj v noci pekne, niekdedy oiiba cez den niekedy zs iba v noci,.. ale uz to je lepsie a lepsie,.. vyckajte casu a bude dobre :))

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí