7870  25. 1. 2010 22:31:26

Byla mi nevěrná, teď problém s erekcí

Dobrý den, mám jeden problém: s přítelkyní jsme spolu 16 let náš sexuální život byl vždy normální, asi před rokem mi byla přítelkyně nevěrná na jednu noc, pak jsme to urovnali ale od té doby mám problémy při sexu s erekci. Při sexu si vždy vzpomenu na to že mi byla nevěrná a je po erekci. Vím, že to je jen můj blok v mé hlavě protože při masturbaci je vše v pořádku ale moc mě to trápí a užírám se tím protože když to doma nebude v pořádku tak to bude vyhledávat jinde, díky za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
"když to doma nebude v pořádku tak to bude vyhledávat jinde" a právě proto by jste měl vyhledat odborníka, psychologa, který vám pomůže se s tím vyrovnat. Prostě vy jste si to sice vyříkali, ale vy jste se s tím nesmířil a nepřijal jste to jako fakt a nezapomněl jste to. Takže pokud to chcete řešit, tak musíte jít za psychologem.

Komentáře uživatelů ...

26. 1. 2010 20:19:50
Neviete sa so situáciou vyrovnať. V tom je problém. To sa veľmi ťažko vyrovnáva a ťažko sa získava späť dôvera. Vzájomnou podporou a rozvíjaním dôvery sa váš stav zlepší. Chce to čas a zabudnúť.Musíte jej veriť, že viac sa to nestane, a ona vás v tom musí utvrdzovať. Asi už nikdy nebude všetko ako pred tým. Je to ťažké. Ale ak ju máte skutočne rád dajte jej šancu a tým dáte i sebe. Pri milovaní myslite na to že ste len vy dvaja!!!Ak by ste sa trápil ďalej budete potrebovať odbornú radu.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy