7883  26. 1. 2010 16:01:16

Escapelle a zpozdění menstruace

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Někdy před vánoci jsme měli s přítelem nechráněný sex a asi do 8 hodin jsem užila tabletku escapelle. První menstruace po užití tabletky (asi týden po užití) mi prišla naprosto v termínu, jako bych si žádnou tabletku nevzala, a tak sem myslela, ze je všechno v pořádku. Ovšem druhá menstruace po požití tabletky už mi 9 dní mečká! Může to být ještě vlivem escapelle? Dělala sem si 2tehotenske testy a oba negativni, takze myslim, ze tehotna nejsem, ale proc sem to teda jeste nedostala? Jake jsou jine duvody zpozdeni? Co myslite, ze to muze byt? Jo,jinak od poziti tabletky jsme se milovali, ale vzdy s kondomem. Diky za odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Klidně to může být důsledek užití hormonálních léku.Jejich užívání sebou nese i řadu nežádoucích účinků a klidně může ovlivnit cyklus i na víc měsíců. Pokud testy jsou opakovaně negativní,tak těhotná nejste a je jenom zapotřebí vyhledat gynekologa a nechat si menzes vyvolat. Uvědomte si, že jste užila hormonální tabletku, takže nějaký vliv na organizmus to samozřejmě má!

Komentáře uživatelů ...

14. 2. 2010 12:51:03
Prosim o radu,asi pred mesicem jsem se mela nechraneny sex se svym pritelem,ktery byl jen velmy kratky cca 4 minuty(pak sme si vzali ochranu).Ted uz jsem nedostala menstruaci 5 dni(ale nemam ji uplne pravidelnou,vetsinou to dostanu driv nez mam).Muze to znamenat,ze jsem tehotna i po takle kratke dobe?dekuji.
Kacenka [Porodní asistentka]
15. 2. 2010 21:17:23
Nezáleží na dĺže pohlavného styku, pokiaľ máte nechránený pohlavný styk s ejakuláciou do pošvy, tak vždy môžete byť tehotná, ak menzes mešká. Lenže vy ste použili kodnóm, takže k ejakulácii nedošlo a keďže máte bežne nepravidelný cyklus, tak u vás meškanie sa len veľmi ťažko posudzuje. pokiaľ sa chcete ukľudniť, tak si urobte test.
10. 5. 2010 18:23:01
Dobrý den prosím o radu.... před měsícem jsme s přítelem měli nechráněný sex a on se udělal dovnitř bylo to tři dny před měsíčkama, ty sem dostala a teď jsem měsíčky ještě nedostala mám zpoždění 5 dní a když jsem si odpoledne udělala těh. test. tak mi vyšel negativní. A ještě jak mám teď to zpoždění tak se udělal dvakrát dovnitř. Nevim co mám dělat... mám si dojít ke gynekologovi nebo to není třeba? Děkuji

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky