7891  26. 1. 2010 19:36:03

Jsou mi vidět žily na penise!

Dobrý den, je mi 17 let, a je možné aby mě byli na penise vidět tolik žíly? Vůbec to nevypadá hezky, když od hrnu předkožku tak zespodu od žaludu mi jsou vidět žíly které jsou zbarveny do fialova, a když mám penis stopořený tak jdou vidět ještě víc po celém penisu skoro. Někde víc někde mín ale jsou vidět, jsem z toho docela neštastný, žádné problémy nemám, ale zajímalo by mě jestli to není něčeho příznak ,,popř. jak by se to dalo řešit. Děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokud to lékař nevidí, tak z opisu se daný popisovaný stav nedá adekvátně posoudit, to snad chápete i vy sám. Na celém naším těle jsou nám vidět žíly, je to úplně normální a fyziologický, prostě takový je lidský organizmus a nic s tím neuděláme, i když se nám to zrovna nelíbí. Pokud si chcete být jistý, že to není napr. Varikokéla, křečové žíly na penisu, tak se nechte urologem vyšetřit.

Komentáře uživatelů ...

26. 1. 2010 19:50:17
Myslím, že žiadnou chorobou netrpíte. Každý máme žily možná menej vystupujúce. U každého to je inak. Aby ste však bol kľudnejší a ozaj niečo nezanedbal bolo by dobré,aby to videl urológ. Za kľud v duši prekonať ostych sa oplatí.
31. 3. 2010 17:07:12
na penise jsou žíly vidět většinou při dlouhodobém sexu nebo při masturbaci

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot