7900  27. 1. 2010 6:22:35

Strach, stále jsem panna!

Poslední dobou mě začala trápit jedna věc. Je mi 21 jsem ještě panna. Donedávna mi to ani tak nevadilo, ale začalo mi docházet, že už je hrozně pozdě. Nevím co mám dělat, až to přijde, když s někým chodím, tak k tomu nedojde, protože zjistím, že to není ono a že mi za to ten kluk nestojí, a když o mě někdo projeví zájem, tak chození s ním odmítnu. Je to jako prokletí. Nevím, jak se k tomu mám postavit, možná se za to i trochu stydím. Nedokážu si představit, co budu dělat až přijde ten pravý a s největší pravděpodobností zkušenější partner.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V žádném případě není na nic pozdě!!! A váš postoj je úplně správný. Není rozumný přijít o panenství jen proto, aby jste to měla za sebou. Mnoho lidí k tomu skutečně potřebuje i tu lásku a to vůbec není špatné, nebo zastaralé, právě naopak. Pokud najdete toho prvého, a řeknete mu, že jste ještě panna, bude si vás určitě o to víc vážit. Tomu věřte! Ale aby jste se tak zle necítila, alebo byla o něco jistější, tak si přečtete něco o pohlavním styku, sexualitě všeobecně. Možno vám pomůže stránka http://www.clinic24.eu/clanky/kategoria/203/intimny-zivot-a-sexualita.aspx

Komentáře uživatelů ...

27. 1. 2010 7:12:50
Ahoj, ja som sa vydavala, ked som mala 24, s teraz uz mojim manzelom sme boli spolu od mojich 21 rokov. Kym som ho stretla, bola som tiez panna a ostala som pannou cele tri roky nasho chodenia! Povedala som si, ze ked som tolko rokov cakala, tak nech to nechame na najkrajsi den nasho zivota. Ak Ta bude partner milovat, tak aj Tvoje odmietanie bude brat ako sucast lasky a pocka, kym nebudes pripravena. Mozem Ti ale z vlastnej skusenosti povedat, ze prve milovanie bolo pre nas oboch tou najkrajsou vecou v zivote (teraz uz cakame mimi :)). A nie je dolezite, ci Tvoj partner bude alebo nebude skuseny. Ak Ta bude lubit, zvladne cakat, kym sa ty psychicky pripravis na svoje prvykrat. Drzim prsty.
27. 1. 2010 8:40:55
a můžu se tě zeptat, proč jsi tak dlouho čekala? jestli nechceš, nemusíš odpovídat. pochopím to :-)

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy