8018  31. 1. 2010 18:04:49

Escapelle s alkoholem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsme měli pohlavní styk s kondomem, přítel se do mě udělal a pak zjistil že nám kondom prasknul. Jeli jsme za gynekologem a ten mi předepsal escapelle. Prášek sem si vzala do tří hodin po styku. Na to po půl desáté hodiny večer jsem měla dva malé panáky (jablíčka) a dva velké panáky (zelené) alkoholu a kamarádky řekly ať radši nepiju, že ten prášek může mít opačnej účinek. Je to možné? Opravdu alkohol může po více jak po osmi hodinách ovlivnit? A jak by to po tom bylo třeba s vodnicí, či malém množství trávy? Potom co mi kamarádky řekli o tom alkoholu jsem radši nic nekonzumovala, ale měly jsme chuť na vodnici ale nebyl tabák tak se tam dal obyčejný z cigaret a později jsem zjistila, že tam byla marihuana. Sice malé množství ale bojim se, že escapelle nezabere. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ne to není pravda, nebude mít opačný účinek. Jen to není moc vhodné pít alkohol, když jste užila tak silní hormonální prášek. Ohrožuje to jen vaši zdraví.

Komentáře uživatelů ...

16. 9. 2010 13:16:34
Mozem si zobrat ibalgin na bolest hlavy ,ak som vcera uzila tabletku escapelle?
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 9. 2010 21:02:33
Môžete, ale bolesť hlavy je jedným z nežiadúcich účinkov užitia tabletky "PO" takže vám ani zabrať nemusí.
1. 9. 2011 15:37:44
Dobrý deň .... ja by som sa chcela spýtať či keď užijem tabletku escapelle či bude vadiť keď budem piť.... Zajtra oslavujem narodeniny a chcem ich osláviť ale problém je že včera som mala pohlavný styk a praskla nám guma.
Kacenka [Porodní asistentka]
3. 9. 2011 16:59:15
Alkohol na účinnosť tabletky vplyv mať nebude. Horšie to bude ale s vašou pečeňou, dostane pekne zabrať. Preto pite s mierou!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky