8069  1. 2. 2010 22:30:34

Problém s erekciou s druhou partnerkou

Potreboval by som poradiť. Po roku aj pol od predchádzajúceho vzťahu som si našiel priateľku a pri pohlavnom styku s ňou mi penis úplne nestvrdol a nemohol som do nej vniknúť, no pred pohl. stykom bol penis tvrdý. Skúšali sme to 2 krát a stále sa to opakovalo. S predchádzajúcou partnerkou bol sex normálny a počas toho roku a pol som sex nemal a pri masturbácii nemám problém so stoporením penisu. Mám vyhľadať odborníka? Vopred ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Rok a pol nemať pohlavný styk, keď ste ho už pred tým mal pravidelne,tak aj to môže byť menší problém, pretože ste si zvykol uspokojovať sa sám a pri styku je to iné. Môžete byť nervóznejší a stres ako aj samotná psychika sa pod toto môže kľudne podpísať. preto ak sa to bude opakovať, tak by bolo časom vhodné poradiť sa s odborníkom, ktorý zistí či je to len na psychickom podklade, alebo je tam aj nejaká fyzická príčina.

Komentáře uživatelů ...

4. 2. 2010 9:50:26
Dobrý den,mám podobný problém s přítelem.Měl normální sexuální život s přítelkyní s kterou se před půl rokem rokem rozešel.Není to zas taková doba aby měl problém z psychické stránky.Při mazlení mu penis tvrdý ale po chvilce mu opět změkne.Nakonec tedy k sexu nedojde.Párkrát už nam to tedy vyšlo ale většinou ne.Mám strach,že pro něho nejsem dost přitažlivá a dávám mu to docela často najevo.Jinak je to hodný člověk o kterého bych nerada pro takovou věc přišla.Děkuji za odpověď v čem by mohl být problém a zda by si neměl najít jinou partnerku.
Kacenka [Porodní asistentka]
4. 2. 2010 15:57:20
Nemyslím si, že vy jste tá, která mu způsobuje problém. Obvykle je to len psycická porucha nebo fyzický problém. V každom případě, když se to opakuje a stáve se to pravidlem, tak by bylo vhodné, aby vyhledal odborníka a řešil to s ním.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie