8144  3. 2. 2010 23:10:05 - zodiac

Erekce při mazlení

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé erekce. Ještě jsem neměl sex, ale s přítelkyní jsme to párkrát zkoušeli, ale při předehře dosáhnu erekci jen někdy, je možné, že na to moc myslím a bojím se toho, ale nevím, co mám dělat. Docela často jsem i mokrý od nějaké asi zvlhčující látky. Při masturbaci problém s erekcí vůbec nemám a vše je vpořádku. Co se to děje?
Předem děkuji za odpověď. Petr

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokud v soukromí je vše v pořádku, tak si myslím, že při přítelkyni je to jen způsobené stresem a vaší psychikou. Do ničeho se nenuďte, dopřejte si čas. Nevím sice kolik vám je let, ale myslím si, že jste dost mladý tak na pohlavní život máte ještě more času.

Komentáře uživatelů ...

4. 2. 2010 7:22:46
Nemáte problém. Je to psychycký blok. Ano mate pravdu, že to velmi chcete a chcete to čo najlepšie spraviť, mať výborný výkon. Proste sa chcete ukázeť ako chlap a nechcete zlyhať. Uberte zo svojich požiadaviek. V predohre a potom ďalej budte prirodzený, sám sebou, výkon nemusíte mať ako "borci". Nechajte všetko plynúť svojou prirodzenou cestou. Oddávajte sa myšlienkam na pohodu, kľud, na svoju priateľku. Láskajte sa. Netrvajte na tom že musí byť erekcia. Keď nebude to nič bude príjemná pohoda i tak. Ale ona pride, nebojte sa. Proste netrvajte v myšlienkach na tom že musí byť erekcia. Časom sa naučite viac. Neplašte sa. A NEMÁTE PROBLĚM. "Mokrý" - predejakulačná tekutina pripravuje po chemickej stránke prechod pre sperma v močovej trubici a navodzuje prevlhčenie pohlavných orgánov. Je to normálny proces.
5. 2. 2010 14:18:48
Absolútne súhlasím s predchádzajúcim komentom. Psychika urobí veľa. Ešte ste nemali pohlavný styk, tak je prirodzené, že ja tam nervozita a napätie, niekedy z toho ako sa to podarí, či bude patnerka spokojná, niekedy aj strach z nechceného otehotnenia partnerky(ak máte nechránený styk). Ale nestresujte sa, takýto problém mávajú aj "ostrieľaní" borci, len to nikdy nepriznajú. Držím palce, aby ste si to užili obidvaja.
22. 2. 2010 22:22:54
Nevidím tu problém. Zkuste se s přítelkyní jen mazlit, s tím že sex rozhodně nepolánujete. Tulte se k sobě nazí, líbejte se, hlaďte ji na prsou. Pak zkoušejte vzájemnou masturbaci. Nejdřív třeba jen jí, a vůbec nevěnujte pozornost, jestli se vám při tom postaví. Uvidíte, jak vám bude stát. Příště se nechte masturbovat zas od přítelkyně. Jestli vám bude na začátku stát nebo začne přetahovat předkožku na ochablém penisu, to je jedno. Pravidelným přetahováním k erekci dojde, i kdybyste nechtěl a dojde i k ejakulaci. Nebojte se navzájem pochválit, partnerku, jak se vám líbí její naběhlá vulva, její prsa atd. A ona vás, jak vám hezky stojí, jak se těší, jak ho vyhoní a jak bude stříkat. Vůbec bych se sexem nespěchal, vzájemnou nahotou, mazlením a masturbací si zvyknete na sebe, budete vědět, jak druhý reaguje. Naopak bych zkusil vzájemný sex oddálit k nějakému datu, např. na narozeniny jednoho z vás, jako vzájemný dárek. Pak bude všecko ok.
25. 2. 2010 19:58:01
Děkuji za rady, už je to o mnoho lepší, sex jsme sice zatím neměli, ale všechno už je v pořádku. Vaše rady pomohli a jsem vám za ně vděčný. :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie