8153  4. 2. 2010 11:43:12

Určitě mám chlamydie!!!

Dobrý den, domnívám se, že mám chlamydie. Před rokem a půl mi začali problémy. Bolesti levého nadvarlete, píchání v močové trubici. Navštívil jsem urologa a nechal se vyšetřit, řekl mi, že je to zánět. Dostal jsem 3 balení Biseptolu. Bolest se zmírnila. Nechal jsem si udělat stěry na chlam.-vyšly neg. Rok jsem tomu nevěnoval pozornost. Stále mě, ale bolí varle, navíc mi občas z penisu vytéká čirý výtok. Po výronu ejakulátu mě pálí moč. trubice. Ejakulát je velice hustý až žilnatý, lepivý a je ho málo. Přítelkyně má také gyn.potíže, špatně se jí uvoln.vajíčko. Podstupuje vyšetření. Mám obavy, že nebudeme mít děcko. Mám zajít k urologovi nebo na kožní? Můžou být stěry na chlam.neg. a přesto mohu mít chlamydie? Jdou chlam.léčit? Můžu být vlivem této nemoci už neplodný? Proč je ejakulát hustý lepivý? Je šance k vyléčení?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bez vyšetření se to přesně určit nedá. Pokud výsledky jsou negativní, tak chlamydie nemáte, ale problém může být úplně někde jinde a třeba při přetrvávajících problémech pátrat dál. Samozřejmě, že šance na vyléčení je, jen musí lékař přijít na příčinu, co vám ty problémy vyvolává. Problémy které má vaše přítelkyně s ovulací, vůbec nesouvisí s vašima.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie