8274  8. 2. 2010 14:58:39

Krvácení mimo mentruač. dobu

Dobrý den, je mi 25 let. Již cca. 7 let užívám HA Novynette. Nikdy jsem neměla žádný problém. Nyní jsem začala krvácet asi tak v polovině platíčka. Volala jsem své gynekoložce. Zvedla to pouze sestra a řekla mi, abych týden užívala Ascorutin (2prášky 3xdenně). Po týdnu se mám ozvat, zda krvácení ustalo nebo ne. Jsem znepokojena a nechce se mi čekat. Ascorutin beru 3 den a krvácení nepřestává. Nevíte v čem by mohl být problém? Tento měsíc užívám Novynette již v novém balení, ale sestra mi říkala, že změna složení by neměla být.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokud se to stalo po prvé, tak velké obavy mít rozhodně mít nemusíte. Záleží to od mnoha faktorů, nebrala jste jiné léky, brala jste ATK přesně tak jak jste měla, neudělal jste nějakou chybu v užívaní, To krvácení nastalo jenom tak z ničeho nic, nezačalo po pohlavním styku, nebo nějaké větší námaze? Není to jenom hnědý výtok? je to červená krev jako při menstruaci? Odpovědě na otázky mi napište do komentáře pod otázkou, děkuji.

Komentáře uživatelů ...

12. 2. 2010 11:26:27
Dobrý den, děkuji za odpověď. Doplňuji: Jiné léky jsem nebrala, ATK jsem užívala přesně tak jak jsem měla, chybu v užívání jsem neudělala. Krvácení začalo opravdu z ničeho nic a je červené a stejně silné jakoby to byla normální menstruace.
Kacenka [Porodní asistentka]
12. 2. 2010 18:23:41
Tak v takom prípade vyhľadajte lekára, čím skôr a poradte sa s ním ako ďalej postupovať. Možno príde na príčinu vďaka vyšetreniu.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky