8314  9. 2. 2010 14:49:36

Problém s erekcí

Dobrý den, mám takový problém s moji erekcí vypadá takto jak je na obrázku. Je mi 15 let a řekl bych, že bych měl mít normální erekci zahnutou nahoru. prosím pomoc jsem celkem zoufalí. Děkuji.

Problém s erekcí

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Aj keď vaša erekcia nie je smerom dohora ako u väčšine mužov, toto by však pri pohlavnom styku nemalo výrazne prekážať. Veď penis v tejto polohe nie je zafixovaný, dá sa s ním pohybovať do strán, takže aj smerom hore. Uvidíte sám pri styku, ak by to vadilo, tak len špecialista Urológ/sexuológom vám s tým dokáže pomôcť, do tej doby si s tým nerobte starosti.

Komentáře uživatelů ...

10. 2. 2010 11:49:00
Aj napriek optimistickému názoru predomnou je s ním nesúhlasím. Váš stav potrebuje konzultáciu u urológa. Stoporenie vo vašom prípade nie je charakteristické. Nie je to len "obyčajné ohnutie". Ste mladý a ak lekár uzná za vhodné tento stav napraviť a bude sa dať riešte to čím skôr kým ste v mladom veku. Neodkladajte to i napriek predpokladanému ostychu. Prekonajte sám seba a navštivte odborníka.
10. 2. 2010 14:38:43
A jako za tím urologem mužu jit sam nebo k tomu potřebuji rodiče. Docela se stydím s rodiči o tutom mluvit je mi to trapné. A jako když přídu k urologovi jak mu to mám jako říct a tak. :-(
10. 2. 2010 18:05:08
Možete sa na vyšetrenie žiadať sám, i keď by nebolo hodné z toho rodičov vynechať. Ale to je na vás i tak ste dosť v strese. V prvom rade musíte zájsť za svojim obvodným lekárom - lekárkou a požiadať o odoslanie na odborné vyšetrenku urologovi. Bude naliehať aby ste povedali o čo ide. Buď sa zdôverite o čo vám ide, alebo požiadate aby vás poslal a chcel by ste to rozobrať len sním. Potom s výmeným lístkom od obvodného lekára zájdete do urologickej amblancie a listok dáte sestričke. Tá vás bud objedná alebo k lekárovi priamo privedie. Jemu sa zdôverite so svojimi starosťami. Vyšetrí vás a rozhodne či problém je alebo nie a navrhne riešenie. Ozaj to riešte čím skôr pre vlastný kľud. Držim palce.
urolog
10. 2. 2010 18:54:19
K Lekárovi treba ísť v sprievode rodičov pokiaľ nemáš 18 rokov. Bez nich Ťa lekár na prvé vyšetrenie nemusí zobrať, na tie ďalšie je už možné prísť sám, samozrejme, konkrétne pri vyšetreniach rodičia nemusia byť, jedine ak chcú, inak nemusia. Ale na prvé vyšetrenie treba aj s rodičmi, neviem ako to je u Vás v Čechách, ale tu na Slovensku je to tak. Niektorí lekári ťa nemusia zobrať, keď nie sú s tebou rodičia. Preto odmietam stanovisko čitateľa, že Možete sa na vyšetrenie žiadať sám.
15. 2. 2010 17:45:50
Bol ste už u lekára? Ak nie, nečakajte ! Ak ano viete už nejaké závery?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie