8405  12. 2. 2010 7:27:15

Výška hladiny HCG v moči

Dobré ráno. Dnes jsem 30 DC. Menstruace tedy mešká druhý den. Proto jsem nevydržela a udělala těhotenský test. Vyšel mi negativní. Je tedy možné, že je hladina HCG stále ještě příliš nízká nebo se spíš jedná o opožděnou MS a těhotná nejsem. Jak rychle by měla hladina HCG stoupat? Moc Vám děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokud připouštíte, že by jste mohla být těhotná, tak počkejte a test si udělejte ještě jeden s dvojdenním odstupem. Jestli do 7 dnů menzes nedostanete, tak je nutné jít na vyšetření k lékaři a menzes si nechat vyvolat. 2 dny meškání, ještě nic znamenat nemusí. při cyklu,který není regulován žádnýma lékmi je to normální tolerance.

Komentáře uživatelů ...

tinda
12. 2. 2010 10:37:32
Nemusí ti to test ukázať, záleží od toho aký je citlivý a tiež ak si otehotnela neskôr (nie všetky ženy majú plodné dni v strede cyklu), tak tvoja hladina HCG je nižšia. Počkaj ešte pár dní a potom si urob druhý test. Ak by ti aj potom vyšiel negatívny, tak každopádne navštív lekára a povedz mu aký máš problém. Buď ti potvrdí tehotenstvo (krvné testy) alebo ti dá injekciu na vyvolanie MS. Držím palec, aby ti to vyšlo ahoj.
13. 2. 2010 17:14:05
Zdravím, mě vyšel test pozitivně až desátý den po zpoždění MS.Opakovala jsem ho obden,a pořád nic a najednou na mě vykoukla i druhá čárka :-) teď jsem ve 20-tém týdnu...
16. 2. 2010 7:24:41
Moc Vám děkuji za vaše odpovědi a rady... Miminko si moc přejeme. Já měla při minulém těhu problémy. Už od začátku se mi dělaly hematomy a vypadalo to, že se mimi vůbec neurdží. Tak jsem teď pořádně vystrašená, jestli se to normálně vůbec povede. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný den...

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk