8415  12. 2. 2010 12:37:11

Masturbace mé ženy

Dobrý den. Moje žena v posledním půl roce denně při usínání masturbuje. Pokoušel jsem se o tom s ní několikrát mluvit. Tvrdí mi že nic takového nedělá, přesto že její vzrušení je patrné. Kvůli němu nemohu usnout neboť se přenáší na mě. Píšu-li že je to denně pak si asi umíte představit jak druhý den fungujete. Pro mne ty noci jsou útrpné proto jsem několikrát za noc odcházel z ložnice což manželka registrovala. Pro ní to byl problém s mým nespáním, příčinu jsem jí ale nechtěl prozradit až včera. Vznikl z toho konflikt, kdy až hystericky na mě ječela že to není pravda,nic takového se neděje a je to jen moje fantazie. Po půlroce vím co vím a není to fantazie. Otázka je jiná je možné, že toto provádí v polospánku a néví o tom? Denně to bylo zhruba 1.5-2 hod.což je mi také divné.Zdá se mi jako by masturbaci používala místo léku na spaní.Byť jsme se o tom bavili, neustále tvrdí že to není pravda. Miluji jí, ale nemohu takhle fungovat! Také nevím jak dál ve vztahu vše prostě zmrzlo a já jsem příčinou všeho. Podotknout snad mohu že je to člověk s nutkavou struktůrou osobnosti. Mohli by jste mi poradit tedy jak pokračovat dál ve vztahu popřípadě co dělat pokud se ten problém při usínání znovu objeví? Moc děkuji, Boris

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Možné to klidně je. To rozhodně nevylučuji. Pokud o tom ona sama vědomě neví, tak jí to moc vyčítat nemůžete. Problém s vaším usínáním by mohlo vyřešit fakt, že by jste chodil dřív spát jako ona, aby jste už spal dřív než ona. Jiné řešení mě vůbec nenapadá. Ovlivňuje to nějak i váš normální sexuální život? Nebo je to normální a milujete se, tak jak běžně?

Komentáře uživatelů ...

15. 2. 2010 22:19:51
Dobrý večer.Náš sexuální život to nijak zdá se neovlivňuje.Ale je mi to vše divné právě proto že se zdá být vše v pořádku a přesto se toto děje.Vzruší se jen na určitou úroveň kterou si udržuje již popsanou dobu.Bohužel já to vzrušení vnímám a nedá mi spát.Zajímalo by mě co je spouštěcím mechanismem, a z jakého důvodu v posledním půl roce a ne nikdy předtím. jsme spolu již 24 let Děkuji Boris.
24. 2. 2010 1:11:52
Když vás to vzruší, tak si dejte na noční stolek balíček s papírovými kapesníčky a vyřeště to podobně. Ženy při souloži mají orgasmus málokdy, případně ten je jiný než při souloži. Soulož jí je příjemná i bez orgasmu (ten možná zahraje, ale nemá), orgasmus je jí příjemný jinak. Ženy někdy masturbaci nerady přiznají. Možná by žena uvítala, kdybyste se před usnutím masturbovali vzájemně. Jí to vyhovuje lépe a vy stejně jinak neusnete. U partnerského sexu přece není důležitá forma, ale vzájemný citový vztah. Tak proč ne takhle?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie