8421  12. 2. 2010 17:38:27

Svědění žaludu obyčejně po pár dnech zmizí

Zdravím vás. Mnohokrát za život se mi stalo, že přítelkyně chytla nějakou kvasinkovou infekci, kterou sem prodělal poté i já. Ve formě, že mě totalně zarudnul žalud, a pak se začala loupat i jeho vrchní kůže, a neuveřitelne to svědilo, bohužel velmi zapáchalo. Celé to vždy trvalo tak týden. Občas sem používal i nějaké masti, které měla ona, ale tento krát se mi to stáva s holčinou, která vůbec žádný příznaky kvasinek nemá.
Není možný, že je můj penis nějak alergický na její prostředí. Spíme spolu 4 x do týdne a občas vůbec nic, a tak jednou za měsíic strašný svědění, zas loupání kůže na žaludu, úplně rudej jak rak, a za pár dní už je to zas dobrý. Nedoporučili byste mi nějakou mastičku?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Proto se nedoporučuje mít s takovou osobou pohlavní styk, tak by jste alespoň své infekci mohl pár krát zabránit. Žena nemusí být nemocná vždy, když máte i vy problémy. Klidně se kvasinkami můžete nakazit nezávisle na pohlavním styku. proto vám radím, keďže u vás nikdy léčba nebyla úplná, tak máte podle mého názoru recidivující mykotickou infekci a nejlepší co pro sebe uděláte je, že vyhledáte dermatológa a necháte se řádně vyšetřit a následně cíleně léčit!!!

Komentáře uživatelů ...

15. 2. 2010 22:10:47
dobry den mam takovy problem s pritelem spolu spime skoro kazdy den a obcas se mu udelaji jakoby male prasklinky na predkozce a pali ho to a tezko muze pretahnout kuzi pres zalud pak to zase zmizi..cim by to mohlo byt??dekuji
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 2. 2010 8:44:37
Infekcí.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie