8447  13. 2. 2010 19:05:42 - verusenka

Chlamydie u manžela a dcera má problém s očima

Dobrý den, mám dotaz týkající se mé 3leté dcery.Její otec mě celé těhotenství podváděl a teď jsem zjistila,že se léčí na chlamydie,údajně žil pouze s tou jednou partnerkou s kterou mě podváděl. Dcera má od narození problémy s očičkama, výplachy kanálků měla 3krát neustále má zarudlé a bolavé oči,chodíme ke kožnímu lékaři a na alergologie tam jí zatím nic nezjistili a já se bojím aby neměla chlamydie v očích,údajně jsou hrozivé následky. Mám nárok, aby jí udělali testy, naše lékařka mi to odmítla, nebo jsem opravdu paranoidní a přeháním to? Můžu si tento test vyžádat a i třeba zaplatit na vlastní náklady?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Chlamýdie patria medzi baktérie, ich rozmnožovanie sa však viaže na bunku. Po vniknutí do nej vytvárajú pri svojom rozmnožovaní vnútrobunkové telieska ohraničené membránou. Je to nákazlivé očné ochorenie, ktoré sa vyznačuje vznikom zápalu spojovky a rohovky, s tvorbou uzlíkov a zjazvovaním spojovky mihalnice a tiež rohovky, čo môže viesť k tvorbe ložiska cievnatého tkaniva na rohovke a následnej slepote. Určite by som Vám v tomto doporučovala navštíviť očného lekára, aby Vašu dcérku vyšetril. Keďže sa jedna o malé dieťa, lekár musí spraviť testy a dôkladne vyšetriť na chlamýdie. Trvajte na vyšetreniach, keď vás odbijú, tak povedzte, že to vyšetrenie zaplatíte.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie