8616  18. 2. 2010 18:25:40

Erekce, která opadne!

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co mám dělat snažím se s partnerkou mít sex ale nějak mi to nejde erekce v poho docela ale když se do ní snažim dostat nejde to nemužu do ní vniknout a tak mi zvadne a je to v čudu nevim co mám dělat je mi to docela trapný předem děkuju za pomoc :)

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Jedná sa o erektílnu dysfunkciu. Je to stav, kedy muž (napriek tomu, že je dostatočne vzrušený) nedokáže dosiahnuť, alebo udržať erekciu na to, aby mal uspokojivý pohlavný styk. Erektílnou dysfunkciou trpia muži mladí, ale aj starší a starí. Je pravdou, že muži stredného a vyššieho veku častejšie. Problematická erekcia muža, ale aj jeho partnerku veľmi stresuje. Niekedy až natoľko, že sa prestanú o sexuálny styk pokúšať. Čo je skutočne smutné, pretože existuje riešenia a vyriešenie problému. Ak má muž zachované nočné a ranné erekcie a ak pri masturbácii tento problém nemá svedčí to skôr pre psychicky podmienenú poruchu. K sexuológovi nepotrebujete poukaz od žiadneho lekára, teda v tomto prípade ani odporúčanie. Stačí, keď sa k nemu čím skôr telefonicky objednáte a budete svoj problém riešiť s odborníkom.

Komentáře uživatelů ...

19. 2. 2010 13:35:40
Vy ste doplňoval otázku dnes na inom mieste. Podľa toho čo píšete nejde o erektívnu dysfunkciu. Vy máte dostatočnú erekciu i primerane dlho. Problém bude u partnerky. Nie je dostatočne uvolnená a vy sa do nej namôžete dostať. Ak môžem poradiť predlžte predohru, vytvorte atmosféru maximalnej pohody. Nenaliehajte na vniknutie, dlho sa mazlite. A počkajte až sama naznačí, že už by to mohlo isť. Ak to nenaznačí nesílte, proste sex vniknutím do pošvy nebude. Odložite ho na neskôr alebo inokedy. Vydržte to. Pohodovú situáciu opakujte, partnerka sama naznačí, že už by to šlo. Zvlhne a sama vás povedie. Počas predohry láskania, hladkania, i pri pokuse o vniknutie použivajte lubrikant. Tým všetkým partnerku naučite že zo sexu namusí mať "stres" a uvolní sa. Drtžím palce.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie